Fotbal intern

Nicolae Dică îi răspunde lui Rednic: “Am pierdut un milion de euro din cauza ta”

20.10.2018 | 14:04
Nicolae Dica ii raspunde lui Rednic Am pierdut un milion de euro din cauza ta

Nicolae Dică îi răspunde lui Mircea Rednic după ce antrenorul celor de la FC Dinamo Bucureşti a avut o reacţie ironică la adresa lui. Tehnicianul de la FCSB nu a vrut să intre în detalii, însă a anunţat că pe vremea când era jucător de fotbal a pierdut din cauza “Puriului” suma de 1.000.000 de euro.

“Am văzut şi eu ceea ce a spus domnul Rednic. Vis-a-vis de numele dânsului, mi-aduc aminte că am pietrdut un milion de euro când eram jucător. Mai multe nu vreau să comentez. Aş putea să fiu şi eu ironic, dar nu mai sunt.

Cum îi răspunde Nicolae Dică lui Mircea Rednic

Ceea ce vreu să transmit este că eu sunt un antrenor tânăr. Încerc să îmi fac şi eu un nume în această branşă, în antrenorat, cu multă pasiune şi multă muncă. Voi vedea dacă voi reuşi să ajung unul dintre cei mai buni antrenori din România”, a declarat Nicolae Dică înca drul unei cofnerinşe de presă.

Declaraţia care l-a supărat pe Nicolae Dică a fost oferită de Rednic la conferinţa de prezentare la Dinamo, atunci când a fost întrebat dacă se teme de derby-ul cu FCSB de peste trei săptămâni: “Cu FCSB n-am avut niciodată probleme. Într-o perioadă, Steaua chiar avea antrenor. Olăroiu era antrenor, am câștigat 4-2 la noi parcă. Eu spun că avea antrenor atunci, restul nu mă mai interesează. Nu are de ce să-mi fie frică de Steaua”, spunea Mircea Rednic la revenirea în Liga 1 Betano, atunci când şi-a “mitraliat” mai mulţi adversari, precum Mihai Stoica, pe care l-a numit “Luţu 2”.

Nicolae Dică îi răspunde lui Rednic. Nicolae Dică la antrenamentul oficial de dinaintea meciului retur dintre FCSB şi Rapid Viena, din cadrul Ligii Europa, desfăşurat la Baza de antrenament FCSB din Berceni, miercuri 29 august 2018.
Nicolae Dică la antrenamentul oficial de dinaintea meciului retur dintre FCSB şi Rapid Viena, din cadrul Ligii Europa

Mesajul lui Nicolae Dică pentru Mircea Rednic a venit înainte de partida cu Universitatea Craiova, programată luni, de la ora 21:00, în timp ce Mircea Rednic va redebuta la Dinamo într-un duel cu Dunărea Călăraşi. Toate partidele din campionat sunt transmise în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.