Nicolae Dică îl ceartă pe Lovin: “A greşit rău de tot”

Mirela Apostol   
în FCSB
06/06/2018, 20:56
Nicolae Dică îl ceartă pe Lovin: “A greşit rău de tot” GALERIE FOTO
Nicolae Dică îl ceartă pe Lovin

Nicolae Dică îl ceartă pe Lovin, după ce agentul lui Denis Alibec şi Constantin Budescu a declarat că antrenorul FCSB este o dezamăgire pentru el.

”L-am avut pe Zenga, un tactician desăvârşit. L-am avut pe Protasov, un iubitor al fotbalului spectacol. Apoi, Olăroiu, la fel. Ca antrenor, când te apuci de antrenorat, trebuie să ai o viziune, un stil de joc. Trebuie să fim conştienţi că, în momentul de faţă, la Steaua, ca antrenor, nu ai cum să îţi impui un stil. Dica are circumstanţe atenuante, dar, în acelaşi timp, ca personalitate, este o dezamăgire”, a fost declaraţia lui Florin Lovin, care l-a supărat pe Nicolae Dică.

Nicolae Dică îl ceartă pe Lovin

Dică a vrut să-i transmită lui Florin Lovin că lucrurile nu stau chiar aşa cum crede fostul său coleg: “A greşit rău, rău de tot în treaba asta, ştie cum sunt eu. De când am venit la Steaua am vorbit cu Lovin, că e impresarul lor, al lui Budescu şi Alibec. Ce am avut de transmis i-am spus. Despre mine şi filozofia mea… Cât fotbalul urmăresc persoanele care mă critică pe mine? Dacă intru în detalii…”, a spus Dică la un post de televiziune.

Citeşte şi:

Dică schimbă sistemul de joc la FCSB: “Sper să avem rezultate”

Dică regretă situaţia Stelei: “Liga 1 e mai săracă”

Închide ×