Sport

Nicolae Dică îl „înțeapă” pe Dan Petrescu înainte de FCSB – CFR Cluj: „Se va mulțumi și cu un egal. Îl știu bine”

Nicolae Dică a vorbit despre partida dintre FCSB și CFR Cluj, înțepându-l pe Dan Petrescu și declarând că echipa sa o să se mulțumească cu un egal.
15.12.2022 | 20:01
Nicolae Dica il inteapa pe Dan Petrescu inainte de FCSB  CFR Cluj Se va multumi si cu un egal Il stiu bine
Nicolae Dică îl „înțeapă” pe Dan Petrescu înainte de FCSB - CFR Cluj Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al vicecampioanei României consideră că pentru FCSB victoria este cea care contează cel mai mult, însă a amintit și de meciurile care au mai rămas din returul campionatului.

Nicolae Dică îl „înțeapă” pe Dan Petrescu înainte de FCSB – CFR Cluj

Nicolae Dică l-a „înțepat” pe Dan Petrescu înaintea confruntării dintre FCSB, fiind de părere că CFR Cluj se va mulțumi cu un egal pe „Arena Națională”.

ADVERTISEMENT

„Cei de la CFR Cluj se mulţumesc şi cu un egal, îl ştiu bine pe Dan Petrescu. Pentru FCSB e un meci important pentru că ei câştigând acest meci vine spre primele locuri.

E mai importantă victoria pentru FCSB. Dar orice s-ar întâmplă în aceasta etapă nu este absolut nimic pierdut, mai sunt foarte multe meciuri, să nu uităm că mai sunt zece partide din acest retur”, a spus Nicolae Dică, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„FCSB surprinde într-un fel sau altul!”

Basarab Panduru a prefațat și el duelul dintre FCSB și CFR Cluj, spunând că vicecampioana României nu știe să joace la rezultat: „FCSB surprinde într-un fel sau altul. Dacă mă întrebai nu credeam că o să fie pe 15 decembrie atât de aproape de câştigarea campionatului. Doar că văd o diferenţa… FCSB nu ştie sa joace la rezultat”.

„La ultimul meci am văzut o gândire corecta. CFR-ul din asta trăieşte din ce trebuie sa facem să nu luăm gol, după ce sa facem să dăm gol din out, din cornere… ce facem să dăm gol din acţiune e mai la coadă”, a continuat Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT

„FCSB vine fără 3 jucatori foarte importanţi. Intr-una le zic să se facă repede cât mai bine, Olaru şi Compagno! Eu cred FCSB joacă la victorie şi în seara asta”, a mai spus Basarab Panduru.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,53 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – FC Botoșani. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT