Sport

Nicolae Dică, impresionat de transferurile dorite de Gigi Becali. ”Vor fi puternici”

Nicolae Dică a fost la câteva ore de o revenire la FCSB. A discutat cu patronul lui FCSB inclusiv despre campania de achiziții și este impresionat de țintele finanțatorului roș-albaștrilor.
23.05.2021 | 22:36
Nicolae Dică a fost la câteva ore de o revenire la FCSB. A discutat cu patronul lui FCSB inclusiv despre campania de achiziții și este impresionat de țintele finanțatorului roș-albaștrilor.
ADVERTISEMENT

Până la urmă secundul naționalei și patronul celor de la FCSB nu au ajuns la un acord, din cauza clauzei de reziliere a contractului pe care Dică îl are în derulare cu Federația Română de Fotbal.

Fostul mijlocaș al roș-albaștrilor a mărturisit că jucătorii pe care Gigi Becali plănuiește să-i achiziționeze în această vară vor întări semnificativ echipa.

ADVERTISEMENT

Ce jucători sunt pe radarul lui Gigi Becali

Nicolae Dică s-a ferit să pronunțe numele fotbaliștilor pe care Gigi Becali îi vrea la FCSB, însă afaceristul nu a ascuns faptul că principalele ținte sunt doi fundași centrali.

Unul dintre aceștia este Alexandru Crețu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate încă din data de 6 aprilie. Jucătorul este pe final de contract cu slovenii de la Maribor și poate semna cu echipa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Dacă va reuși transferurile dorite, pentru că știu și eu, am vorbit despre ele, cred că FCSB va fi o echipă foarte puternică sezonul următor. 

Am discutat așa, despre anumiți jucători. Mi-a cerut părerea despre anumiți jucători”, a spus Nicolae Dică, la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Crețu are 29 de ani și e la Maribor din 2018, unde a fost adus de la NK Olimpija, în schimbul a 100.000 de euro.

FANATIK a aflat și ce contract i-a propus Gigi Becali lui Alex Crețu, care ar putea avea un salariu de 15.000 de euro pe lună, dar și o primă de instalare substanțială de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

De ce a căzut revenirea lui Dică la FCSB

Secundul lui Mirel Rădoi de la echipa națională, Nicolae Dică, a debutat ca antrenor la SCM Pitești, iar în 2017 a fost instalat la FCSB, la propunerea lui Meme Stoica.

Chiar dacă despărțirea de echipa la care a cunoscut consacrarea ca fotbalist nu s-a produs în cei mai buni termeni, Dică a mărturisit că nu le poartă pică oficialilor roș-albaștri.

Și totuși, fostul fotbalist și-a amânat revenirea la FCSB. Acesta a mărturisit că se simte bine la echipa națională a României și că a discutat cu selecționerul Mirel Rădoi înainte de a lua o decizie.

În cariera sa de fotbalist, Nicolae Dică a cucerit patru trofee cu FCSB: două titluri în Liga 1, Cupa și Supercupa României. Tot în tricoul roș-albaștrilor, în 2006, a fost declarat ”Fotbalistul anului”, în România.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT