Fotbal intern

Nicolae Dică, înainte de Craiova – FCSB: “Îşi doresc să câştige campionatul”. Ce zice de demitere

20.10.2018 | 14:23
Nicolae Dica inainte de Craiova  FCSB Isi doresc sa castige campionatul Ce zice de demitere

Nicolae Dică a vorbit înainte de partida cu Universitatea Craiova, din etapa a 12-a a Ligii 1 Betano despre duelul cu echipa lui Devis Mangia, pe care o vede drept o contracandidată la titlu. Tehnicianul “roş-albaştrilor” a analizat şi partitura oltenilor şi se teme de principalul pericol, Mitriţă:

“Joacă Steaua și Universitatea Craiova! Fanii o demonstrează, având în vedere că stadionul va fi plin. E bine să fie suporteri la meciuri, stadioane pline. Trebuie să ne bucure că stadionul va fi plin. Craiova este o echipă care își dorește să câștige campionatul. S-au făcut investiții, se lucrează foarte bine. E normal. Este un adversar puternic.

Ce zice Dică înainte de Craiova – FCSB

Trebuie să-i blocăm pe adversari. De la mijloc în sus au jucători foarte buni, de națională. Am pregătit bine faza defensivă. Mitriță este un jucător foarte bune, de națională. Și Bancu e foarte bun, Koljici s-a integrat bine, iar Mateiu este un mijlocaș central cu calități”, a declarat Nicolae Dică în cadrul conferinţei de presă.

Nicolae Dică în meciul de fotbal dintre FCSB şi Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, contând pentru Liga 1 Betano, desfăşurat pe Arena Naţională din Bucureşti, duminică 19 august 2018.
Nicolae Dică în meciul de fotbal dintre FCSB şi Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, contând pentru Liga 1 Betano

Nicolae Dică a prefaţat partida Craiova – FCSB şi totodată a discutat despre posibila sa demitere, moment în care s-a şi enervat: “Asta aţi spus voi, patronul echipei a spus altceva. Dânsul v-a spus clar. Dacă un om vine şi vă spune un lucru, voi spuneţi altceva?! Ce trebuie să mai spun?! Presiune la Steaua este întotdeauna, la fiecare joc. Este normal să se întâmple lucrul acesta pentru că la Steaua trebuie să joci fiecare meci şi să îl câştigi. Orice antrenor este posibil să vină să antreneze Steaua. Nu ştiu despre această variantă. Deocamdată nu ştiu nimic şi nu am ce să comentez”, a încheiat Dică.

Partida Universitatea Craiova – FCSB are loc duminică, de la ora 21:00, pe Stadionul “Ion Oblemenco”, urmând să fie transmisă şi în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.