Fotbal international

Nicolae Dică, înainte de FCSB-Rapid Viena: „Putem da două, trei goluri în zece, cincisprezece minute”

29.08.2018 | 13:37
Nicolae Dica inainte de FCSBRapid Viena Putem da doua trei goluri in zece cincisprezece minute

Nicolae Dică a comentat la conferința de presă dinaintea partidei cu Rapid Viena șansele pe care echipa sa le mai are la calificarea în grupele Europa League. Antrenorul FCSB susține că îi place postura în care se află echipa sa.

„Trebuie să facem un meci perfect mâine seară ca să reușim această calificare. Îmi place că plecăm cu șansa a doua, fiindcă sunt puțini care cred în noi, dar eu am mare încredere în jucători. Sper că la ora jocului vom avea acea atitudine pe care eu mi-o doresc mereu. I-am văzut pe Rapid Viena și la jocul tur. Pe tranziția pozitivă sunt foarte buni. Pe tranziția negativă va trebui ca noi să recuperăm mingea foarte repede și să încercăm să facem un meci mare”, a spus Nicolae Dică.

Nicolae Dică, înainte de FCSB-Rapid Viena. Comparație cu duelul împotriva Valenciei

Nicolae Dică a fost pe teren la meciul în care FCSB (pe atunci „Steaua”) reușea să întoarcă soarta calificării în fața Valenciei. El speră să poată să își motiva jucătorii pentru a obține calificarea împotriva celor de la Rapid Viena: „Pierdusem 2-0 meciul tur, nimeni nu ne dădea nicio șansă. Valencia era și câștigătorea Cupei UEFA. Am avut și șansă și cu multă dorință am reușit să întoarcem acel rezultat. Mie nu îmi place să spun ce am făcut eu ca jucător. Cu siguranță ei știu foarte bine ce am făcut eu ca jucător. Știu și ce au făcut acea generație la meciul cu Ajax. Sper să materialul pe care l-am pregătit să îi motivez să folosească”.

De asemenea, antrenorul FCSB a vorbit în termeni laudativi și despre atacantul lui Rapid Viena, Andrei Ivan„Ivan are o calitate foarte bună, viteza. În ultimul meci de campionat a fost titular pe post de număr 9, dar prin absența lui Berisha va juca pe partea stângă.”

Partida dintre FCSB și Rapid Viena din preliminariile Europa League se joacă joi, 30 august, de la ora 21:30. Meciul va fi transmis și pe www.fanatik.ro.