Sport

Nicolae Dică, mesaj dur pentru jucători înainte de FCSB – FC Argeș: “Să înțeleagă că nu este OK”. Ce spune despre debutul lui Omrani

Nicolae Dică (42 de ani) a susținut o conferință de presă înainte de meciul dintre FCSB și FC Argeș din etapa a 12-a SuperLigii și are un mesaj clar pentru jucători
01.10.2022 | 14:13
Nicolae Dica mesaj dur pentru jucatori inainte de FCSB  FC Arges Sa inteleaga ca nu este OK Ce spune despre debutul lui Omrani
Nicolae Dică e cu FCSB pe locul 16 în clasamentul SuperLiga, cu 2 meciuri mai puțin disputate. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB se află doar pe locul 14 în campionat, iar Nicolae Dică are nevoie neapărat de victorie în meciul de pe Național Arena cu FC Argeș.

Dică, emoționat înainte de partida cu FC Argeș: „E un meci special pentru că mi-am petrecut aproape jumătate din viață acolo”

Nicolae Dică a început fotbalul la FC Argeș, unde a jucat mai bine de cinci ani și a fost antrenor principal în perioada 2015-2017 și în 2019, după primul mandat la FCSB.

ADVERTISEMENT

„E un meci special pentru că mi-am petrecut aproape jumătate din viață la FC Argeș. Mi-a dat șansă să joc în Liga 1 și nu am cum să uit acest club”, a mărturisit Dică la conferința de presă.

FC Argeș e o echipă fără secrete pentru antrenorul FCSB-ului, însă e convins că nu va fi deloc un meci ușor: „Întâlnim o echipă bună, care anul trecut a jucat în play-off. O cunosc foarte bine. Are jucători cu mare experiență. Pe contraatac și la fazele fixe e bună și anul trecut a fost organizată bine pe faza defensivă. Ne așteaptă o partidă foarte grea.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, mesaj clar pentru jucători: „Trebuie să câștigăm. Clasamentul e pus în vestiar”

Nicolae Dică e conștient că FCSB are doar varianta victoriei cu FC Argeș, iar antrenorul încearcă prin toate mijloacele să îi motiveze pe jucătorii săi.

„Trebuie să începem să câștigăm. Nu e ușor să facem ce a spus MM Stoica (n.r- până la finalul sezonului FCSB să obțină cele mai multe puncte), dar împreună putem reuși.  Trebuie să începem să câștigăm pentru că obiectivul e câștigarea campionatului. 

ADVERTISEMENT

Clasamentul e pus în vestiar. Sper să realizeze că nu e OK locul în clasament. Trebuie să avem atitudine și să începem să câștigăm”.

Billel Omrani ar putea debuta la FCSB: „Veți vedea dacă va juca”

Nicolae Dică ia în calcul să joace cu doi atacanți împotriva lui FC Argeș, meci la care ar putea debuta și ultimul transfer al FCSB, Billel Omrani„Omrani e în lot, e apt. Veți vedea mâine dacă joacă. De ce să nu poate să joace lângă Compagno? A jucat și în 4-3-3 și în 4-2-2.

ADVERTISEMENT

A jucat în 4-3-3 pe dreapta și pe stânga și poate evolua și cu încă un atacant lângă el. Nu avem probleme”, a mai spus Nicolae Dică la conferința de presă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru ”1 și sub 2,5 goluri” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT