Fotbal intern

Nicolae Dică, mesaj pentru Mirel Rădoi: ”Hai la FCSB!”

25.10.2018 | 00:10
Nicolae Dica mesaj pentru Mirel Radoi Hai la FCSB

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, i-a transmis un mesaj fostului său coechipier de la Steaua București, Mirel Rădoi, în care îi spune că ar vrea să colaboreze cu el la vicecampioana Ligii 1 Betano.

Nicolae Dică și Mirel Rădoi au fost coechipieri la Steaua bucurești în perioada 2004-2008, în care ”roș-albaștrii”au câștigat două titluri de campioni, o Supercupă a României și au ajuns până în semifinalele Cupei UEFA.

Nicolae Dică, mesaj pentru Mirel Rădoi: ”M-ar ajuta mult”

”Ar fi bun Mirel Rădoi acum să-l am în lot. Am doar doi fundaşi valizi, unul central şi unul dreapta, atât! M-ar ajuta mult”, a fost mesajul transmis de Nicolae Dică selecționerului naționalei de tineret într-o emisiune la Telekom Sport care au participat împreună.

Mirel Rădoi și Nicolae Dică în timpul unui antrenament la FCSB
Mirel Rădoi și Nicolae Dică în timpul unui antrenament la FCSB

După înfrângerea din meciul Universitatea Craiova – FCSB 2-1, Nicolae Dică a răbufnit și i-a cerut finanțatorului Gigi Becali să-i dea mai multă libertate în luarea deciziilor. Reacția omului de afaceri a venit imediat, acesta recunoscând că el ia toate deciziile de la echipă.

Dică, probleme mari în defensivă pentru meciul cu FC Voluntari

Gigi Becali a mai spus că nu-l poate lăsa pe Nicolae Dică să facă ce vrea la FCSB, deoarece se alege praful și a dat exemplu transferurile lui Cătălin Golofca de la FC Botoșani și Robert Grecu, care acum joacă la Petrolul Ploiești. Cu toate acestea, finanțatorul a spus că nu-l va demite pe Dică.

FCSB a fost învinsă de Universitatea Craiova cu scorul de 2-1, în derby-ul etapei cu numărul 12 a Ligii 1 Betano. Nicolae Dică are mari probleme cu jucătorii din defensivă în vederea meciului cu FC Voluntari. Vor lipsi Mihai Bălașa, Junior Morais, Marko Momcilovic, Alexandru Stan, Mihai Pintilii și Dragoș Nedelcu, iar Bogdan Planic este incert după ce a terminat meciul de pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova cu mari dureri.