Nicolae Dică, nemulţumit după Dunărea Călăraşi – FCSB 2-1. “Nu ştiu de ce nu putem să ne concentrăm la fazele fixe!”

Iuliana Spirache   
in Cupa Romaniei
02/11/2018, 00:08
Nicolae Dică, nemulţumit după Dunărea Călăraşi – FCSB 2-1. “Nu ştiu de ce nu putem să ne concentrăm la fazele fixe!”
Nicolae Dică a vorbit după Dunărea Călăraşi - FCSB, meci din optimile Cupei României

Nicolae Dică a vorbit după meciul Dunărea Călăraşi – FCSB, scor 2-1, în optimile de finală ale Cupei României. Gruparea antrenată de Dan Alexa a eliminat-o pe vicecampioana României din drumul spre sferturi.

Nicoale Dică s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa sa primeşte goluri din faze fixe, dar se bucură că jucătorii tineri care au jucat contra celor de la Dunărea Călăraşi au jucat foarte bine şi au arătat atitudine.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Ce l-a nemulţumit pe Nicolae Dică la meciul Dunărea Călăraşi – FCSB 2-1

“Ne doream să mergem mai departe în Cupă, chiar dacă am venit fără mai mulţi titulari. A fost un joc echilibrat, dar păcat că am primit două goluri din faze fixe. Nu ştiu de ce nu ne concentrăm şi nu reuşim să câştigăm duelurile la fazele fixe. Ratăm foarte mult. Nu reuşim să înscriem din ocaziile pe care ni le facem. Lucrul pozitiv din acest joc este că jucătorii tineri au intrat cu atitudine, cu mult curaj şi trebuie să lucreze foarte mult pentru a reuşi să se impună la această echipă. M-au mulţumit fotbaliştii tineri.

Obiectivul principal este cel de a câştiga campionatul şi trebuie să ne axăm pe el. Sper să reuşim să câştigăm titlul în acest sezon. Ne doream să câştigăm meciul, dar nu am reuşit. Avem mai multe pretenţii de la jucătorii cu experienţă. O să vedem până în iarnă ce se va întâmpla (n.r. întrebat în legătură cu posibilitatea ca un portar să fie transferat de FCSB în locul lui Andrei Vlad). În acest moment nu mai putem să aducem niciun jucător. Nu mai contează cum este gazonul pe Arena Naţională. Trebuie să câştigăm orice meci şi cine intră să dea totul pe teren. Nu există nicio şansă să-i vedem pe cei accidentaţi în meciul cu Astra“, a spus Nicolae Dică Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Închide ×