Nicolae Dică nu e mulţumit: „M-a deranjat că ne-au dominat”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
01/04/2018, 23:45
Nicolae Dică nu e mulţumit: „M-a deranjat că ne-au dominat”

Dică a vorbit despre prestaţia fluctuantă a echipei sale, fiind nemulţumit de felul în care elevii săi au jucat când erau în superioritate numerică. „Am început foarte bine jocul. Cred că 30 de minute ne-am creat 3 4 ocazii mari de a marca. Din păcate nu am reuşit să le fructificăm. Le-am permis celor de la Iaşi să îşi creeze ocazii pe contraatac. Lucrul cel mai important este că am câştigat. M-a deranjat că cei de la Iaşi au rămas în 10 oameni şi nu am reuşit să marcăm al doilea gol.”

Dică dă vina pe presiunea pusă pe echipa sa pentru prestaţia contra Iaşiului: „Este o presiune mare, ne dorim să câştigăm campionatul. Cei de la Iaşi au jucat relaxaţi, ei şi-au îndeplinit deja obiectivul.”

Dică, despre Alibec şi Craiova

Antrenorul Stelei a comentat şi faptul că Alibec a fost huiduit la schimbare: „Eu am văzut că l-a aplaudat foarte multă lume. Eu am încredere mare în Denis şi astăzi a avut o atitudine bună. A avut 2 ocazii mari, dar din păcate nu a reuşit să marcheze.”

Dică a vorbit şi despre următorul meci, cu Craiova: „Clar trebuie să facem un joc mult mai bun în faţa Craiovei faţă de cel pe care l-am făcut în această seară. Cei de la Craiova sunt o echipă mult mai bună. Trebuie să dăm mai mult decât am dat în seara asta.”

Închide ×