Sport

Nicolae Dică nu vrea ca Octavian Popescu să fie mulțumit cu puțin la FCSB: „Trebuie să se gândească la un salariu de 300.000 de euro pe lună!”

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul FCSB-ului, speră ca Octavian Popescu (19 ani) să ajungă unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști români din istorie.
31.08.2022 | 17:00
Nicolae Dica nu vrea ca Octavian Popescu sa fie multumit cu putin la FCSB Trebuie sa se gandeasca la un salariu de 300000 de euro pe luna
Octavian Popescu are o clauză de reziliere de 60 de milioane de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să îi dubleze salariul lui Octavian Popescu, deși „perla” FCSB-ului nu a impresionat la ultimele meciuri din SuperLiga și cupele europene.

Nicolae Dică aplaudă gestul lui Gigi Becali de a-i mări salariul lui Tavi Popescu: „Am spus mereu că am încredere în el”

Nicolae Dică a vorbit la conferința de presă dinaintea meciului cu Farul Constanța și despre situația lui Octavian Popescu: „E foarte bine că i s-a mărit salariul lui Tavi Popescu, înseamnă că patronul îl susține. Cum și eu îl susțin. Am spus mereu că am încredere în el”.

ADVERTISEMENT

Antrenorul FCSB-ului este de părere sunt foarte puțini jucători în fotbalul românesc care au potențialul lui Tavi Popescu: „Are niște calități native extraordinare. În România nu prea mai avem jucători de calitatea lui”.

Dică îi ia apărarea lui Tavi Popescu și consideră că puștiul de 19 ani nu este într-o cădere de formă: „Eu sunt mulțumit de cum se antrenează, de ceea ce mi-a făcut defensiv, din ceea ce eu i-am cerut”.

ADVERTISEMENT

Ce vrea Nicolae Dică de la Octavian Popescu: „Să ajungă la nivelul din sezonul trecut”

Nicolae Dică speră că mijlocașul FCSB-ului va reuși să repete evoluțiile din finalul sezonului trecut: „Într-adevăr, pe faza ofensivă trebuie să arate mai mult. Să ajungă la nivelul din sezonul trecut, când a dat goluri și pase de gol. Dar eu sunt sigur că el va ajunge să atingă un nivel bun și pe faza ofensivă, pentru că are calitate”.

„Nick” e de părere că Octavian Popescu are nevoie de un gol pentru a-și reveni: „Îi lipsește golul în acest moment. Cred că se va descătușa, după ce va marca din nou”.

ADVERTISEMENT

Octavian Popescu va avea un salariu de 10.000 de euro, însă Dică nu crede că Tavi Popescu își va pierde mințile: „Nu știu ce salariu are, nu este problema mea. 10.000 de euro? Nu cred că îi ia mințile suma asta. La cum îl cunosc eu, e un băiat inteligent și este cu capul pe umeri”.

Nicolae Dică, mesaj pentru Tavi Popescu: „Trebuie să ajungă la un salariu de 200.000-300.000 de euro pe lună”

Nicolae Dică îi transmite lui Octavian Popescu să nu se mulțumească cu puțin și să țintească și mai sus: „Sincer, eu nu cred că el ar trebui să se mulțumească cu un salariu de 10.000 de euro pe lună. El trebuie să se gândească că trebuie să ajungă la un salariu de 200.000-300.000 de euro pe lună. El are calitate și la nivelul ăla trebuie să ajungă”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, manangerul general al FCSB, a explicat de ce Gigi Becali a vrut să-i mărească salariul lui Octavian Popescu: Acum a mai fost o problemă. Azi, Gigi mi-a spus clar: îi va mări contractul. Sunt niște chestii, care, chiar dacă el n-a spus un cuvânt, n-au cum să nu afecteze un jucător. A venit Miculescu – ei sunt siamezi, nedespărțiți – Tavi a avut un salariu foarte mic. Și acum avea jumătate din salariul lui Miculescu.

Acum vor fi la egalitate din punctul ăsta de vedere. El are 14 goluri în Liga 1, a avut reușite la noi. Chiar dacă nu zice nimic, n-are cum să nu se gândească (n.r – la salariu). Acum s-a reglat”.

Giovanni Becali a dezvăluit pentru FANATIK ce salariu a primit Octavian Popescu când a semnat cu FCSB

Când Octavian Popescu a plecat de la Universitatea Craiova la FCSB, puștiul a primit un salariu de aproape 12 ori mai mare: „Gigi i-a dat imediat lui Octavian 1.000 de euro pe lună când a semnat cu FCSB. Apoi, după ce l-a văzut în primele meciuri, i-a mărit contractul la 3.000 pe lună.

Și urmează încă o mărire, din noul an. Octavian Popescu urcă din ianuarie, ca să zic așa, la 4.000 de euro lunar! Progresul e evident, iar Gigi e foarte încântat de jucător”, dezvăluia impresarul în exclusivitate pentru FANATIK.

Patronul FCSB-ului i-a mărit apoi după câteva luni salariul la 5.000 de euro, iar acum i-l va dubla! Octavian Popescu are și o clauză de reziliere pe măsură, în valoare de 60 de milioane de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 10,50 este cota pentru ”2 și peste 3,5 goluri” la Farul – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT