Fotbal intern

Nicolae Dică nu vrea implicarea TAS: „Vrem să câștigăm numai pe teren”

28.04.2018 | 13:36
Nicolae Dica nu vrea implicarea TAS Vrem sa castigam numai pe teren

Nioclae Dică a vorbit înainte de duelul dintre FCSB-CFR, partidă care va decide în mare măsură titul de campionană în Liga 1. Dică a vorbit despre implicarea TAS, despre cum a pregătit meciul cu clujenii și a comparat duelul dintre primele două clasate din România cu duelul dintre Napoli și Juventus.

„Ar fi un lucru la 38 de ani să reușesc să câștig campionatul. Mi-ar da încredere pentru viitor. Ca jucător am câștigat titlul în ultimele 2 etape, ca antrenor secund în ultima etapă… important e să ridici trofeul! Au fost trei jocuri echilibrate, în care cei de la CFR să marcheze tot timpul și noi să egalăm, sperăm ca mâine seară să deschidem noi scorul. Clar ne dorim să câștigăm, dar important este ca după meciul de mâine seară să rămănem pe primul loc. Trebuie să facem un meci perfect ca să câștigăm cele 3 puncte. Dan Petrescu este un antrenor bun, care știe să își mobilizeze echipa”, a spus Dică, la conferința de presă dinainte de FCSB-CFR.

Dică nu e interesat de cine va arbitra FCSB-CFR

Antrenorul FCSB nu se arată interesat de cine va arbitra duelul pentru locul 1: „Nu mă interesează cine arbitrează. Important e ca cel care va fluiera să o facă corect. Nu este problema mea cine arbitrează. Eu mă interesez de arbitru doar când ajung la stadion.” Tehnicianul stelist a vorbit și despre scandalul de la TAS în care sunt implicate cele două echipe: „Vrem să câștigăm pe teren. Am făcut acest lucru doar pe teren și așa vom face în continuare”.

 

Dică susține că a văzut duelul dintre Juventus și Napoli de săptămâna trecută și speră ca echipa sa să nu repete prestația torinezilor: „Am văzut ultimul joc al lui Juventus cu Napoli. Cei de la Juventus au mers după un rezultat de egalitate, dar s-au trezit că au primit gol în minutul 90. Chiar o să fie inetresant ce o să se întâmple diseară la Juve cu Inter.”

Duelul dintre FCSB și CFR Cluj se joacă duminică, 29 aprilie, de la ora 20:45. Partida va fi în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.RO.