ADVERTISEMENT
News

Nicolae Dică, patru feţe la ultima conferinţă la FCSB: hazliu, decis, nervos, umil!

Autor: Eduard Nicolae Popa | 19.05.2018 | 14:30
Nicolae Dică, patru feţe la ultima conferinţă la FCSB: hazliu, decis, nervos, umil!
Nicolae Dică a făcut show la ultima conferinţă de presă la FCSB

Nicolae Dică a participat la conferinţa de presă înaintea celui ce ar putea fi ultimul său meci ca antrenor la FCSB. Roş-albaştrii vor întâlni Astra Giurgiu în ultima rundă din Liga 1 iar “Dicanio” a trecut prin mai multe stări în faţa jurnaliştilor.

ADVERTISEMENT

Hazliu – relaţia cu Gigi Becali

Întrebat de relaţia cu Gigi Becali, Nicolae Dică a aplicat un ton mai haios. “E un lucru bun pentru mine faptul că sunt apreciat de patron. Înseamnă că am făcut lucrurile bine. Fiind primul an ca antrenor principal, ar fi o performanță imensă să câștig titlul. Nu primesc ordine, nu am făcut-o niciodată. Primesc sfaturi de la toată lumea, nu doar de la patronul Becali.”, a răspuns Dică, antrenorul FCSB evitând să ofere un răspuns clar cu privire la întrebarea dacă va mai rămâne sau nu la FCSB.

Decis – în privinţa lui Denis Alibec

Nicolae Dică a răspuns şi la intrebări cu privire la Denis Alibec, de care a spus clar că nu e exclus din lot, dar nici nu va juca la meciul cu Astra Giurgiu. Antrenorul FCSB susţine că nu va decide care va fi soarta lui Alibec la echipă, decât dacă va rămâne din vară la club.

ADVERTISEMENT

Nervos – vizavi de Florin Lovin

În schimb antrenorul FCSB a răbufnit la adresa fostului său coleg, Florin Lovin, care acum este impresarul elevilor săi Constantin Budescu şi Denis Alibec: Când eram la Steaua, nu-l auzeam pe Lovin vorbind în vestiar. Acum s-a trezit vorbind despre personalitate. Vorbea un Nicolae Dică, vorbea Mirel Rădoi, vorbea Petre Marin. Lovin tăcea din gură şi acum, când e impresar, vorbeşte cam mult. Să-și vadă de impresariat!”, a spus Dică, într-o replică adresată lui Lovin.

Umil – în relaţia cu “Regele”

Nicolae Dică a vorbit în termeni elogioşi faţă de antrenorul celor de la Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi. Campioana en-titre poate încurca CFR-ul chiar în Gruia şi să trimită titlul la Bucureşti. Dică ştie asta şi face apel la latura emoţională a lui Hagi“M-aş bucura ca domnul Hagi să câştige cu CFR. Am petrecut doi ani şi jumătate frumoşi acolo. O jumătate de sezon în Liga 2 şi am promovat cu o echipă foarte tânără, doar eu cu Vâtcă eram jucători cu experienţă în Liga 1”.

ADVERTISEMENT

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!