Plânge după Niţă: “Am pierdut aproape 40 la sută din echipă!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
01/02/2018, 14:31
Plânge după Niţă: “Am pierdut aproape 40 la sută din echipă!”

Nicolae Dică a vorbit despre plecarea lui Florin Niţă la Sparta Praga. Antrenorul celor de la FCSB admite că este o lovitură pentru el despărţirea de titularul postului şi face o afirmaţie surprinzătoare, care le dă apă la moară celor care afirmă că, avându-l pe Andrei Vlad în poartă, FCSB îşi diminuează foarte mult şansele la titlu. 

“Am pierdut 30-40 la sută din echipă, pentru că un portar în zi bună atât ajută echipa. Vom vedea dacă am făcut sau nu bine. Vlad şi Stăncioiu sunt jucători buni. Ne dorim să mai aducem încă un portar, dar să fie de mare valoare. Dacă nu reuşim, asta e. Vlad, deocamdată, e doar un portar de viitor, trebuie să crească”, a spus Dică. 

Nicolae Dică are probleme cu fundaşii

Deşi, teoretic, are patru fundaşi centrali de valoare, Dică are bătăi de cap înainte de meciul de la Mediaş. Mihai Bălaşa la rata cel puţin meciul din prima etapă, iar Planic este şi el incert. Astfel, Găman şi Larie vor fi titulari, deşi primul nu este la potenţial maxim. 

“Bălaşa revine în cam o săptămână. Planic are o problemă medicală, vom vedea dacă face antrenamentul normal şi ne bazăm pe el în prima etapă. Găman s-a adaptat bine, dar încă nu e la potenţial maxim”, a spus Dică într-o conferinţă de presă.  

 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi, impresionat: “Dacă avea 1,80 metri și 21 de ani, dădeam 10 milioane”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.