Sport

Nicolae Dică primește un jucător important pentru returul cu Dunajska Streda: „Cred că o să joace joi”

FCSB a remizat la unu cu CS Mioveni, iar Gigi Becali a anunțat o revenire total neașteptată înaintea returului cu Dunajska Streda. Nicolae Dică îi are indisponibili pe accidentații Florinel Coman și Ovidiu Popescu.
07.08.2022 | 12:46
Nicolae Dica primeste un jucator important pentru returul cu Dunajska Streda Cred ca o sa joace joi
Nicolae Dică primește un jucător important pentru returul cu Dunajska Streda: „Cred că o să joace joi”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB are o sumedenie de fundași dreapta în lot, dar Nicolae Dică a preferat să nu îl menajeze pe Ovidiu Popescu și l-a folosit din nou în poziția de apărător lateral. Mijlocașul s-a accidentat grav la Mioveni și va rata returul cu Dunajska Streda din Conference League. Gigi Becali a anunțat deja cine va fi înlocuitorul său.

Valentin Crețu revine în echipa lui FCSB! Anunțul făcut de Gigi Becali

Ovidiu Popescu a jucat fundaș dreapta la Mioveni și s-a accidentat la genunchi chiar înainte ca argeșenii să deschidă scorul. Decizia lui Dică de a îl folosi din nou în acea poziție pe mijlocaș a surprins, având în vedere că pe acel post mai pot juca Denis Haruț, Radu Boboc, Alexandru Pantea, Florin Achim și Valentin Crețu.

ADVERTISEMENT

Ultimul primește o nouă șansă din partea lui Gigi Becali și va reveni în echipă la partida cu Dunajska Streda. Crețu a dispărut din lotul roș-albaștrilor după meciul cu U Cluj, în care a avut o prestație extrem de modestă.

Fundașul dreapta a fost accidentat până de curând, dar a fost și aproape să se despartă de FCSB. FANATIK a anunțat în exclusivitate că Vali Crețu a intrat în conflict la antrenamente cu staff-ul roș-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Returul dintre FCSB și Dunajska Streda va începe de la scorul de 1-0 pentru vicecampioana României. Partida e programată pe Național Arena, joi, 11 august, de la ora 20:30. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate câte bilete s-au vândut în primele ore.

„Am mici emoții pentru că s-a accidentat Ovidiu Popescu, dar revine Vali Crețu. Iar eu cred că tot Crețu e mai fundaș dreapta. Ovidiu pare el bun ca fundaș dreapta, dar parcă tot Crețu e mai fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT

E om și el. Dacă joacă o dată la trei zile, ce să facă? Ce să facă Ovidiu? A jucat în continuu. Îi aveam pe Pantea, pe Haruț și pe Achim. Păi dacă avem trei fundași dreapta, bagă unul din ei, ca să nu riști. Până la urmă joci cu Mioveni, care vine din divizia B. Le-ai luat și atacantul, cel mai bun jucător…

Miculescu nu poate nici el să joace din trei în trei zile. O să se obișnuiască la noi. Și Tavi Popescu e obosit. Pe mine mă interesează doar meciul de calificare. Calificarea înseamnă 6-7 milioane de euro. Ai bani, poți să faci. Nu ai bani, nu poți să faci, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Valentin Crețu (33 de ani) joacă la FCSB din vara lui 2019, când Gigi Becali a plătit 125 de mii de euro pentru transferul său de la Gaz Metan Mediaș. În cei trei ani petrecuți în roș-albastru, fundașul dreapta a jucat 100 de meciuri și a dat șase pase de gol.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,98 este cota pentru „ambele marchează” la FCSB – Dunajska Streda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT