Sport

Nicolae Dică, probleme cu un titular înainte de Petrolul – FCSB: “A părăsit antrenamentul! Prezența lui e sub semnul întrebării”

FCSB se confruntă cu probleme, înaintea meciului din campionat cu Petrolul Ploiești. Un jucător de bază a fost nevoit să iasă din antrenamentul de vineri.
09.10.2022 | 11:35
Nicolae Dica probleme cu un titular inainte de Petrolul  FCSB A parasit antrenamentul Prezenta lui e sub semnul intrebarii
FCSB se confruntă cu probleme de lot, înaintea partidei cu Petrolul Ploiești din SuperLiga. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB are de-a face cu alte probleme, după ce a fost învinsă categoric în Danemarca. Un om de bază al „roș-albaștrilor” a părăsit antrenamentul de vineri, după ce a acuzat noi probleme din cauza accidentării.

FCSB, probleme cu un titular, înaintea meciului cu Petrolul

Deși a fost menajat și nu a făcut deplasarea în Danemarca, pentru meciul cu Silkeborg, Joonas Tamm se confruntă cu probleme cauzate de o accidentare.

ADVERTISEMENT

Fundașul estonian a părăsit antrenamentul de vineri al „roș-albaștrilor”, după ce în meciul cu FC Argeș, jucătorul în vârstă de 30 de ani a evoluat cu probleme.

Anunțul a fost făcut de managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica. Joonas Tamm suferă de tendinită, iar prezența sa în teren la meciul cu Petrolul Ploiești, se află deocamdată sub semnul întrebării.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, despre situația lui Joonas Tamm: „A părăsit antrenamentul!”

După ce a fost învinsă categoric în Danemarca, scor 5-0 cu Silkeborg, FCSB are nevoie de victorie cu Petrolul Ploiești, echipă pe care Becali o consideră rivală în lupta pentru play-off.

Totuși, „roș-albaștrii” nu au primit vești bune în ceea ce privește situația lui Tamm. Estonianul acuză noi probleme cauzate de tendinită, accidentare care i-a pus probleme fundașului și în meciul cu FC Argeș din etapa precedentă.

ADVERTISEMENT

„Să vedem cum rezolvăm problemele din defensivă, dacă Tamm va lipsi. Bouhenna e gata, dar e în urmă cu pregătirea. Nu e o situație facilă, dar cred că ne descurcăm. Tamm a ieșit din antrenament. Nu e bine. Are probleme. Tendinita îi creează probleme foarte mari. Prezența în meciul cu Petrolul e sub semnul întrebării”, a mărturisit Mihai Stoica, la Orange Sport.

Joonas Tamm a venit în vară la FCSB, sub formă de jucător liber de contract, iar internaționalul estonian s-a impus repede la formația patronată de Gigi Becali. Tamm a adunat 16 meciuri și a înscris de 6 ori în sezonul actual.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, sub presiune înainte de meciul cu Petrolul: „Trebuie să câștigăm la Ploiești”

Meciul de la Ploiești poate fi decisiv în ceea ce îl privește pe Nicolae Dică. Antrenorul celor de la FCSB are nevoie de o victorie cu Petrolul pentru a trece peste umilința din Danemarca, dar și pentru a se apropia de locurile de play-off.

“Ne aşteaptă o partidă dificilă pentru că cei de la Petrolul au jucători de mare experienţă, joacă pe teren propriu. Au foarte mulţi suporteri. Sunt foarte buni pe contraatac, la fel şi la fazele fixe. Ne aşteaptă un meci greu. 

Au trecut greu zilele după meciul cu Silkeborg. Trebuie să trecem peste, ne aşteaptă un meci greu în campionat. Vom vedea mâine seară dacă a meritat să rămână o parte dintre jucători acasă. Dacă vom câştiga mâine seara, înseamnă că am decis bine”, a mărturisit Nicolae Dică la conferința de presă premergătoare duelului cu Petrolul Ploiești.

  • 750.000 de euro este cota de piață a lui Tamm, conform Transfermarkt
  • 16 apariții pentru FCSB are Tamm în sezonul actual 

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „ sub 2,5 goluri” la Petrolul Ploiești – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT