Sport

Nicolae Dică, pus la colț și după victoria din meciul FCSB – FC Argeș 3-2: ”Complici lucrurile, îi bulversezi pe toţi”

Nicolae Dică răsuflă ușurat după victoria din partida FCSB - FC Argeș 3-2, însă tehnicianul vicecampioanei României este criticat pentru cum gestionează situația.
03.10.2022 | 13:43
Nicolae Dica pus la colt si dupa victoria din meciul FCSB  FC Arges 32 Complici lucrurile ii bulversezi pe toti
Nicolae Dică răsuflă ușurat după victoria din partida FCSB - FC Argeș 3-2, însă tehnicianul vicecampioanei României este criticat pentru cum gestionează situația. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Imediat după jocul de pe Arena Națională, finanțatorul Gigi Becali i-a cerut explicații tehnicianului pentru jocul modest al echipei.

Curg criticile pentru Nicolae Dică și după FCSB – FC Argeș 3-2

Prestația neconvingătoare a jucătorilor ”roș-albaștri” din întâlnirea FCSB – FC Argeș 3-2 a fost pusă și pe seama faptului că aceștia sunt bulversați de desele schimbări pe care le face Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional Basarab Panduru îl critică pe tehnicianul vicecampioanei României pentru faptul că la meciul de pe Arena Națională au fost trei jucători care au purtat banderola de căpitan: Florinel Coman, Darius Olaru și Octavian Popescu.

”Trebuie mai simplu, le explici prea multe lucruri, Dică. Multe lucruri nici nu ajung să se întâmple. Complici lucrurile, nu pot nici din cuvinte atâtea… Prea multe informaţii, îi bulversezi pe toţi de asta se ajunge aici.

ADVERTISEMENT

În prima repriză parcă nu ştiau ce facă. În momentul când te-ai hotărât să pui un căpitan nu îl mai scoţi de pe teren. Schimbi într-una căpitanii. Dacă mai erau minute mai schimba… La echipe mari căpitanul nu se schimbă! E un mare semn de întrebare ce se întâmplă acolo”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Becali a pus tunurile pe jucători, dar nu-l iartă nici pe Dică

Gigi Becali a făcut o criză de nervi la tv după victoria chinuită din partida cu FC Argeș, fiind nemulţumit de faptul că echipa nu pasează aşa cum şi-ar dori, spunând că a ajuns să ţină cu rivalele la titlu ca FCSB să prindă play-off-ul.

ADVERTISEMENT

Deși a pus la zid majoritatea jucătorilor, criticile finanțatorului au părut îndreptate cu precădere către Nicolae Dică. ”Nu e vorba de greșeli în defensivă. Eu vrea să văd 10 pase, 7 pase, dar nu văd. Vreau să văd și eu șuturi pe poartă, combinații, fotbal frumos. Să văd jucătorii că vin la primire. Dar eu văd doar 3 pase.

Aseară am meritat victoria, dar vreau victorii categorice. Vreau victorii după măsura jucătorilor pe care am dat bani. Asta a fost o victorie muncită, nu am cum să acuz jucătorii. Acuz jocul, că vreau să văd și eu 5-6-7 pase”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Imediat după succesul cu FC Argeș, Nicolae Dică a cerut ca lumea să aibă răbdare pentru că jocul FCSB-ului va crește în următoarea perioadă și s-a arătat mulțumit de faptul că jucătorii au reacționat pozitiv chiar dacă au fost conduși și apoi egalați.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,40 este cota pentru ”1 solist și peste 1,5 goluri” la Silkeborg – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT