Foto! Dică, pus la pământ de propriul său jucător, în timpul meciului Astra – FCSB!

Filon Stan   
in Fotbal intern
16/04/2018, 23:17
Foto! Dică, pus la pământ de propriul său jucător, în timpul meciului Astra – FCSB! GALERIE FOTO

A câştigat partida cu Astra, dar era să se accidenteze grav, la marginea terenului! Vorbim chiar despre Nicolae Dică, tehnicianul roş-albaştrilor, care a avut de suferit în urma partide câştigate de FCSB pe terenul Astrei, scor 3-0.

Faza a avut loc în minutul 85, când Dennis Man a fost împins de un adversar, chiar în dreptul băncii tehnice a FCSB. Man s-a izbit de nimeni altul decât de antrenorul său, Nicolae Dică.

Man l-a trântit la pământ pe Dică!

Man n-a reuşit să se oprească şi l-a pus la pământ pe Dică cu un tackling de zile mari, cum vezi numai în Premier League. Antrenorul s-a ridicat imediat, însă cel care a avut de suferit a fost jucătorul, care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ştirea MOMENTULUI

Campionii mondiali au ajuns la Paris! S-au întâlnit cu președintele Macron. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.