Fotbal intern

Nicolae Dică răspunde după ultimatumul lui Gigi Becali: “Sunt un om puternic”

19.09.2018 | 21:57
Nicolae Dica raspunde dupa ultimatumul lui Gigi Becali Sunt un om puternic

Nicolae Dică răspunde după ultimatumul lui Gigi Becali, pe care patronul lui FCSB l-a anunţat la finalul remizei CFR Cluj – FCSB 1-1. Deranjat de prestaţia jucătorilor şi chiar de forma fizică a acestora, Gigi Becali a spus că după finalizarea celor 13 etape din sezonul regular va trage linie şi îi evalua pe toţi din staff-ul tehnic şi administrativ.

“O să vedeţi după 13 etape ce se va întâmpla la FCSB! O să vedeţi voi. Hai să lăsăm în pace, că vă dau cuvântul meu de onoare, că nu-l dau afară,Lăsaţi-mă 13 etape şi o să vedeţi apoi voi ce o să se întâmple la FCSB! O să trag eu concluziile şi fără Meme! Am vrut să nu vorbesc despre asta, dar nu se mai poate! Poate îi dau afară pe toţi! Şi pe Dică, şi pe Meme, şi pe Kurti! Păi, eu i-am pus acolo paznici şi ce se întâmplă? Chiar aşa am ajuns?! Vedem după 13 etape, că poate ei au gândit să fie echipa în formă peste două, trei meciuri… Poţi să ştii?“, a tunat Gigi Becali după meciul de campionat.

Ce i-a răspuns Nicolae Dică lui Gigi Becali după ultimatumul de 13 etape

Acum, antrenorul echipei a reacţionat: “Sunt un om puternic. Am încredere în mine. Îmi mai spusese patronul că vom trage linie după 13 etape. Am făcut egal cu CFR Cluj, o echipă bună a Ligii 1. Suntem pe primul loc. Vom da totul în aceste 5 etape pe care avem de gând să le câștigăm”, a zis Nicolae Dică la Telekom Sport, lăsând de înţeles că este suficient puternic încât să treacă şi peste o eventuală despărţire de FCSB.

Reacţia lui Dică după ce Becali a spus când îl poate da afară nu trădează neapărat o teamă a antrenorului, din contră. Acesta a fost foarte relaxat atunci când a discutat despre acest subiect, spunând că şi fără reacţia nervoasă a patronului el tot la victorie ar fi pregătit următoarele cinci meciuri pe care echipa le mai avea de disputat din turul de campionat.

Nicolae Dică răspunde după ultimatumul lui Gigi Becali. Antrenorul în meciul de fotbal dintre FCSB şi FC Botoşani, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, duminică 2 septembrie 2018.
Nicolae Dică răspunde după ultimatumul lui Gigi Becali. Antrenorul în meciul de fotbal dintre FCSB şi FC Botoşani

Următoarele cinci partide în urma cărora Dică, Meme şi Kurti vor fi evaluaţi sunt:

FCSB – Dunărea Călărași
Hermannstadt – FCSB
FCSB – Concordia Chiajna
CS U Craiova – FCSB
FCSB – Voluntari

Recent, Nicolae Dică era contestat şi de Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru român: ”Să știți că în fotbal când ocupi anumite funcții, presiunea de care vorbiți dumneavoastră trebuie să ți-o asumi de la început. Eu spun că nu face față la ce cere acest club. Domnul Becali a investit foarte mulți bani, a adus cei mai buni tineri. Cum poate Dică să spună că e a nu știu câta oară când echipa ia gol din faze fixe? A cui e vina? Dacă lucrează acest aspect, înseamnă că ceea ce transmite nu ajunge la jucători. Păi patronul normal că spune: “Băi, băiatule, tu iei numai goluri din faze fixe, a cui e vina?”. Eu îl respect pe Nicolae Dică și țin la el, dar s-a băgat într-o vâltoare prea mare pentru el”,

Citeşte şi: