Fotbal intern

Nicolae Dică regretă plecarea lui Kamer Qaka: “Am vorbit cu el şi cu patronul”

01.09.2018 | 13:18
Nicolae Dica regreta plecarea lui Kamer Qaka Am vorbit cu el si cu patronul

Kamer Qaka este prima “victimă” a parcursului slab din acest sezon din Europa al celor de la FCSB, iar mijlocaşul albanez este tot mai aproape de plecare. Antrenorul Nicolae Dică se arată dezamăgit de acest lucru.

“Am avut o discuţie şi cu Qaka şi cu patronul echipei despre el. Din păcate este decizia patronului. Eu le-am spus părerea mea şi jucătorului şi patronului”, a spus pe un ton resemnat Nicolae Dică, la conferinţa de presă dinaintea partidei din etapa a 7-a a Ligii 1 Betano. Albanezul a fost adus la începutul acestui sezon de la Poli Iaşi, iar FCSB a plătit 400.000 de euro pentru fotbalist. Între timp, FANATIK.RO a aflat că mijlocaşul albanez ar putea reveni la Poli Iaşi, dar cu anumite condiţii. Astfel, FCSB şi ieşenii l-ar deţine în coproprietate pe albanez, în timp ce fotbalistul cere ca în Moldova să aibă acelaşi salariu ca în Bucureşti.

Nicolae Dică îl regretă pe Qaka, Gigi Becali îl forţează să plece

Patronul FCSB a luat decizia să renunţe la Qaka după ce FCSB a ratat calificarea în Grupele Europa League: Qaka este primul jucător care pleacă! Eu am vrut să îl trimit la Poli Iaşi, el a refuzat. Asta e, oricum l-am scos de pe listă! Nu mai am timp să cresc copii”, a declarat Gigi Becali.

Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a evoluat în 7 meciuri pentru gruparea antrenată de Nicolae Dică. Cotat de site-urile de specialitate la un milion e euro, Kamer Qaka are un contract valabil pe 5 ani cu vicecampioana României.

20.000.000 de euro este clauza de reziliere a lui Kamer Qaka cu FCSB