Fotbal intern

Nicolae Dică s-a supărat după atacurile de la Dinamo: “Îi transmit domnului Rednic…”

07.11.2018 | 21:43
Nicolae Dica sa suparat dupa atacurile de la Dinamo Ii transmit domnului Rednic

Mircea Rednic a lansat unele atacuri către Nicolae Dică înainte de Dinamo – FCSB, iar antrenorul “roş-albaştrilor” s-a supărat. “Nick” i-a transmis “Puriului” să aibă mai mult respect atunci când discută despre el, după ce Rednic râdea că nu are licenţa PRO, pe care însă acesta a dobândit-o de ceva timp.

“Nu am zis că Dică nu e antrenor, dar nu are licență. Doar în România poți să antrenezi fără licență. Cu Gigi Becali am vorbit o singură dată, când a fost acea ofertă“, a fost atacul lui Mircea Rednic, iar Nicolae Dică i-a răspuns imediat:

Nicolae Dică s-a supărat după atacurile de la Dinamo

”Poate că Rednic a aflat între timp că am licența Pro. Nu e informat. Am licența Pro. Îl anunț că am licența Pro. Cred că ar trebui să ne respectăm mai mult, indiferent de antrenori și foști antrenori.

Ar trebui mai mult respect din partea lor. Eu nici nu știam că a spus acest lucru. Nu vreau să mă încarc cu lucruri negative”, a declarat antrenorul vicecampioanei României, Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Nicolae Dică în meciul de fotbal dintre FCSB și FC Voluntari, din cadrul Ligii 1 Betano, desfășurat pe Arena Națională din București, sâmbătă 27 octombrie 2018
Nicolae Dică în meciul de fotbal dintre FCSB și FC Voluntari, din cadrul Ligii 1 Betano, desfășurat pe Arena Națională

Rednic îl mai atacase o dată pe Nicolae Dică, la conferinţa de presă în care era prezentat oficial la revenirea la Dinamo: “Cu FCSB n-am avut niciodată probleme. Într-o perioadă, Steaua chiar avea antrenor. Olăroiu era antrenor, am câștigat 4-2 la noi parcă. Eu spun că avea antrenor atunci, restul nu mă mai interesează. Nu are de ce să-mi fie frică de Steaua. Noi avem nevoie de puncte cu toată lumea. Nu stăm să ne gândim că e FCSB sau altcineva“.

Nicolae Dică e deranjat de atacurile dinspre Dinamo chiar înaintea meciului direct. Dinamo – FCSB are loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.