Fotbal intern

Nicolae Dică se teme de foştii jucători ai FCSB de la FC Botoşani: “Ne aşteaptă o partidă foarte grea”

01.09.2018 | 13:47
Nicolae Dica se teme de fostii jucatori ai FCSB de la FC Botosani Ne asteapta o partida foarte grea

Nicolae Dică a vorbit înaintea meciului dintre FCSB şi FC Botoşani, din etapa a 7-a a Ligii 1 Betano. Tehnicianul roş-albaştrilor susţine că se teme de foştii săi jucători care acum evoluează la FC Botoşani, că a încercat să îşi pună pe picioare elevii după meciul cu Rapid Viena, dar şi despre motivul pentru care evoluează pe stadionul din Voluntari.

Despre meciul cu FC Botoşani: “Vom avea o partidă foarte grea mâine seara, împotriva unei echipe foarte bune pe ofensivă, o echipă bună pe contraatac, cu jucători foarte rapizi, precum Golofca sau Chitoşca.”

Despre atmosfera la echipă după înfrângerea cu Rapid Viena“A fost un moment foarte dificil, dar acum trebuie să privim în viitor să ne îndeplinim celelalte obiective. Am vorbit cu ei, le-am ridicat moralul. În această dublă cu Rapid Viena, consider că meritam să ne calificăm. Din păcate, am avut însă şi ghinion şi de asta spun că dezamăgirea este mai mare. Voi încerca să fac o echipă pe care să o folosim meci de meci, să avem un 11 care să joace meci de meci, voi încerca să schimb cât mai puţini jucători şi să folosesc un 11 ideal. Pentru mine nu contează vârsta. Dacă meriţi să joci, vei juca. Am încredere că putem câştiga campionatul, cred în aceşti jucători.”

Nicolae Dică, înainte de FCSB-FC Botoşani. Încurajări pentru Andrei Vlad

Despre Andrei Vlad, după gafa pe care a comis-o în partida din Europa League: “A fost criticat, dar nu de noi, de mine, de conducere. Am vorbit cu Vlad şi mi-a spus că nu e adevărat (n.r. conflictul cu Gnohere). Noi avem încredere în Vlad, este un jucător de 19 ani. Important este că este un jucător cu caracter puternic, eu cred în el şi cu siguranţă va putea trece peste. Doar prin evoluţiile lui ar putea să îi facă pe suporteri să îl aplaude. Eu sper să nu mai gafeze. A fost o perioadă în care am avut noi adversari foarte dificili şi putem pune pe această seamă greşelile pe care le-a făcut.”

Despre faptul că meciul cu FC Botoşani se va juca pe stadionul “Anghel Iordănescu“: “Se întâmplă doar pentru meciul cu Botoşani, pentru că aţi văzut şi voi ce gazon avem pe Naţional Arena. Sper să fie doar singurul meci pe care îl jucăm pe Voluntari.”

Despre decizia conducerii de a nu mai transfera încă un fundaş central: “Nu mă deranjează pentru că Nedelcu mi-a dat încredere de fiecare dată când a jucat pe acel post.”

Meciul dintre FCSB şi FC Botoşani se joacă duminică, 2 septembrie, pe stadionul “Anghel Iordănescu” din Voluntari, de la ora 21:30, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.