Fotbal intern

Nicolae Dică se teme de gazonul de pe “Emil Alexandrescu”. “O să fie greu!” Încă un jucător s-a accidentat

24.11.2018 | 13:42
Nicolae Dica se teme de gazonul de pe Emil Alexandrescu O sa fie greu Inca un jucator sa accidentat

Nicolae Dică a vorbit într-o conferinţă de presă despre meciul pe care FCSB îl dispută pe terenul lui Poli Iaşi, duminică, 25 noiembrie, de la ora 20.30, în etapa a 16-a din Liga 1 Betano, iar antrenorul vicecampioanei României se teme de starea gazonului de pe stadionul “Emil Alexandrescu”.

În ultimele zile a nins la Iaşi, iar zăpada a stat o bună perioadă pe gazonul de la stadionul “Emil Alexandrescu”. Nicolae Dică este de părere că jucătorii săi vor avea probleme din cauza suprafeţei de joc. Mai mult, antrenorul vicecampioanei României speră să nu mai aibă probleme cu accidentările, după ce l-a pierdut şi pe Antonio Jakolis.

Nicolae Dică se teme de gazonul de pe “Emil Alexandrescu”

“Ne doream să jucăm pe un teren mai bun pentru a avea o posesie mai bună. Cred că o să fie foarte greu, dar trebuie să fim pregătiţi pentru orice teren, orice vreme. Sper ca la ora meciulu să arate mai bine terenul. Îmi este teamă pentru că mereu avem probleme. Nu avem ce să facem şi trebuie să mergem înainte cu cei pe care îi avem disponibili. Pintilii, Ovidiu Popescu şi Jakolis lipsesc. Cei trei sunt accidentaţi şi îi mai avem pe cei trei suspendaţi. Este greu, dar trebuie să facem sacrificii. Este important să dăm totul pe teren la fiecare joc şi să avem dorinţa de a câştiga. Nu este uşor, dar încercăm.

Am văzut ce se întâmplă la Iaşi, dar mi-aş dori ca să se facă astfel de declaraţii şi înaintea altor meciuri. Trebuie să fim noi mai răi şi să muşcăm din adversar. Este un alt joc, un alt obiectiv şi trebuie să câştigăm. Trebuie să ne îndeplinim obiectivul. E greu să formez un 11 şi să îl folosesc meci de meci, dar intervin accidentările, suspendările, forma slabă a unora. Mi-ar plăcea ca să se ştie echipa noastră de dinainte”, a spus Nicolae Dică la conferinţa de presă susţinută înaintea meciului Poli Iaşi – FCSB.

Momentul în care jucătorii lui Poli Iaşi au îndepărtat zăpada de pe gazonul stadionului “Emil Alexandrescu”

…despre transferuri: “Nu mă gândesc la transferuri pentru că mai avem meciuri de jucat. Am spus din vară că mai am nevoie de cel puţin doi jucători. Trebuie să acoperim poziţia de fundaş central. În iarnă trebuie să transferăm pe acea poziţie.”

…despre echipa naţională a României U21: Am văzut şi eu tragerea la sorţi şi trebuie să luăm ca un bonus acest EURO. Ei trebuie să scoată maximum din aceste meciuri. Vorbeam cu Jakolis despre echipa Croaţiei, acolo unde joacă şi fratele lui titlular, şi e clar că vor avea trei meciuri grele. Trebuie să îi încurajăm pe cei de la naţională şi să meargă acolo cu încredere şi curaj. E important ca jucătorii meci să meargă la EURO şi să dea tot ce e mai bun acolo. Eu am mai început pregătirea fără câţiva jucători de naţională.”