Fotbal intern

Nicolae Dică se teme de Ianis Hagi înainte de FCSB – Viitorul! ”Este în mare formă”

07.12.2018 | 22:32
Nicolae Dica se teme de Ianis Hagi inainte de FCSB  Viitorul Este in mare forma

Antrenorul Nicolae Dică se teme de forma bună în care se află mijlocașul Ianis Hagi înainte meciului FCSB – Viitorul, din etapa cu numărul 19 a Ligii 1 Betano. Tehnicianul vicecampioanei României a mai menționat doi jucători din formația lui Gheorghe Hagi care îi dau dureri de cap.

”Viitorul este o echipă bine organizată, atât defensiv cât şi ofensiv, trebuie să fim atenţi la aceşti trei jucători: Ianis, Drăguş şi Voduţ. Ianis este în mare formă, a făcut cel mai bun meci al său cu Dinamo”, a declarat antrenorul de la FCSB la Telekom Sport.

Nicolae Dică se teme de Ianis Hagi înainte de FCSB – Viitorul: ”Este un meci special”

După ce a mărturisit că se teme de Ianis Hagi în meciul FCSB – Viitorul, Nicolae Dică a dezvăluit că a petrecut o perioadă frumoasă la echipa din Ovidiu: ”Este un meci special pentru mine, pentru că am fost la Viitorul doi ani şi jumătate ca jucător, am reuşit să promovez cu această echipă în prima ligă. A fost o perioadă foarte frumoasă pentru mine”.

Ianis Hagi încearcă să treacă de Valentin Crețu în meciul Gaz Metan - Viitorul 2-2
Ianis Hagi încearcă să treacă de Valentin Crețu în meciul Gaz Metan – Viitorul 2-2

”O perioadă bună unde am învăţat foarte multe lucruri pozitive pentru ceea ce urma să fac eu, după ce renunţam la fotbal. Am învăţat multe lucruri acolo, de la domnul Hagi, filosofia dânsului, ceea ce lucra acolo în antrenamente şi unele dintre ele le-am pus şi eu în practică în cariera mea de antrenor”, a mai spus Nicolae Dică în încheiere.

Mihai Teja, favoritul lui Becali

FCSB a pierdut partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe la mijlocul săptămânii, iar Gigi Becali l-a atacat pe Nicolae Dică despre care a spus că nu e mare antrenor. FANATIK a aflat că în cazul în care finanțatorul va decide schimbarea antrenorului, principalul favorit este Mihai Teja de la Gaz Metan Mediaș.

Partida FCSB – Viitorul, din etapa cu numărul 19 a Ligii 1 Betano, se va disputa duminică, de la ora 20:00, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.