Dică s-a sfătuit cu Capello: “Lazio e foarte puternică!”. Avertismentul lui “don Fabio”

Alex Bradescu   
in Fotbal intern
01/02/2018, 15:14
Dică s-a sfătuit cu Capello: “Lazio e foarte puternică!”. Avertismentul lui “don Fabio”

FCSB a jucat un amical cu Jingsu, echipa din China la care antrenor este Fabio Capello. Nicolae Dica a profitat de ocazie şi a purtat o discuţie cu legendarul tehnician italian. Dică a dezvăluit şi conţinutul discuţiei. 

“Cu Capello am vorbit despre Lazio, el m-a întrebat despre Mutu. A fost o plăcere să vorbim, este un adevărat campion. Mi-a zis că Lazio e una din cele mai puternice echipe din Italia şi că joacă un fotbal foarte bun”, a povestit Dică. 

Nicolae Dică, laude pentru Teixeira

Teixeira mai joacă doi ani la felul cum se pregăteşte. Este un profesionist desăvârşit, un adevărat exemplu. Dennis Man a dovedit că poate face faţă la echipa naţională, a făcut diferenţa pentru noi”, a spus Dică. 

Antrenorul FCSB a vorbit şi despre lupta la titlu: “CFR şi Craiova sunt echipe foarte puternice, s-au investit foarte mulţi bani acolo. Dar noi ne vom lupta până la capăt pentru câştigarea campionatului”, a declarat tehicianul roş-albaştrilor. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo-Voluntari 0-0. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Gazdele, aproape de gol

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.