Sport

Nicolae Dică, sfătuit să nu îi titularizeze pe Miculescu și Rusu în Dunajska Streda – FCSB: „Mi s-ar părea ilogic!”

Nicolae Dică a fost sfătuit de către Florin Răducioiu să nu îi titularizeze pe David Miculescu și pe Bogdan Rusu în partida dintre FCSB și Dunajska Streda.
02.08.2022 | 21:41
Nicolae Dica sfatuit sa nu ii titularizeze pe Miculescu si Rusu in Dunajska Streda  FCSB Mi sar parea ilogic
Nicolae Dică, sfătuit să nu îi titularizeze pe Miculescu și Rusu în Dunajska Streda - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Transferul lui David Miculescu la FCSB a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Nicolae Dică, sfătuit să nu îi titularizeze pe Miculescu și Rusu în Dunajska Streda – FCSB

Nicolae Dică a fost sfătuit de Florin Răducioiu să nu îi titularizeze pe David Miculescu și Bogdan Rusu imediat, ci să îi introducă pe parcursul meciului dintre FCSB și Dunajska Streda:

„Mi s-ar părea ilogic ca acești doi jucători pe care i-a transferat ieri, să fie titulari în meciul cu Dunajska Streda.

ADVERTISEMENT

Dacă ar intra pe parcursul meciului mi s-ar părea normal, dar mi s-ar părea ilogic să intre și să fie titulari într-o echipă unde nu cunosc coechipierii”.

„Florinel Coman e mai matur. Ar trebui să fie momentul lui, să fie sezonul lui. Dacă anul ăsta nu va înscrie mai mult de 14-15 goluri și să devină util echipei… a fost puțin ghinionist, a înscris un gol, am încredere în el.

ADVERTISEMENT

Probabil a fost o problemă în viața lui extrasportivă, dar e o chestie personală, doar am auzit și am citit în presă, nu știu dacă a fost adevărat

E vorba de ambiția și forța mentală pe care trebuie să o regăsească. Cred că și-ar dori și el să prindă un transfer să joace în străinătate.

ADVERTISEMENT

El e căpitanul de echipă, toate reflectoarele sunt pe tine, demonstrează, Florin, că ești acel fotbalist de care are nevoie echipa”, a spus Florin Răducioiu, la TV OrangeSport.

„Dacă va juca din primul minut, să nu aibă pretenția să fie bine totul”

Și Bogdan Stelea a vorbit despre venirea lui David Miculescu la FCSB, iar fostul portar al naționalei României a spus că este nevoie de răbdare cu acesta.

ADVERTISEMENT

„Dacă va juca din primul minut, să nu aibă pretenția să fie bine totul, pentru că e greu să îți iasă de la început, trebuie răbdare.

Tu ai o bază, a schimbat mediul, trebuie multă răbdare cu Miculescu”, a mai spus Bogdan Stelea, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,30 este cota pentru „2 solist” la DAC Dunajska Streda – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT