Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Oficial: Nicolae Dică nu mai este antrenorul FCSB-ului! Clubul lui Gigi Becali i-a reziliat contractul. Update exclusiv

Andrei Prepeliță este ținta numărul pentru Gigi Becali ca antrenor la FCSB, informație dezvăluită în exclusivitate la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici.
01.11.2022 | 16:31
Oficial Nicolae Dica nu mai este antrenorul FCSBului Clubul lui Gigi Becali ia reziliat contractul Update exclusiv
Andrei Prepeliță se află pe lista lui Gigi Becali pentru a antrena la FCSB. Tehnicianul a oferit primele declarații. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT
01-11-2022
14:33

FCSB s-a despărțit oficial de Nicolae Dică

FCSB a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVIC. Roș-albaștrii au transmis prin intermediul unui comunicat oficial despărțirea de Nicolae Dică.

„Mulțumim, Nicolae Dică!

FCSB și Nicolae Dică au reziliat marți, pe cale amiabilă, contractul pe care antrenorul în vârstă de 42 de ani îl semnase în luna iulie a acestui an.

Alături de acesta, clubul a încetat raporturile contractuale și cu antrenorii secunzi Viorel Tănase și George Cotigă.
Nicolae Dică a pregătit echipa noastră în 23 de partide oficiale în acest sezon (12 în Superliga, una în Cupa României Betano și 10 în preliminariile și grupele UEFA Europa Conference League), în care a obținut 9 victorii, 7 rezultate de egalitate și a pierdut de alte 7 ori. Acesta a reușit să califice echipa în grupele unei competiții europene după o pauză de cinci ani, tot el fiind la conducerea FCSB și în sezonul 2017-2018, când roș-albaștrii au ajuns până în primăvara europeană.

Clubul nostru le mulțumește lui Nicolae Dică și colaboratorilor săi și le urează mult succes în continuare!”, a scris FCSB, pe Facebook.

FCSB a pierdut cu 1-2 meciul din deplasare cu U Cluj, iar antrenorul Nicolae Dică tremura din ce în ce mai tare pentru postrul său. De altfel, imediat după meci, patronul Gigi Becali a lansat un atac furibund la adresa antrenorului, forțând parcă demisia acestuia.

Dezvăluire exclusivă marca „Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici”: Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB, Andrei Prepeliță este ținta principală pentru Gigi Becali!

În urma criticilor extrem de dure pe care Gigi Becali i le-a adus imediat după partida pierdută în deplasare cu U Cluj, Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB!!! A făcut-o marți dimineața, la baza de pregătire de la Berceni, înainte de a conduce antrenamentul programat. Informația a fost dezvăluită în exclusivitate în ediția de marți, 1 noiembrie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

În acest caz, patronul „roș-albaștrilor” are deja pregătit numele care să-l înlocuiască. Este vorba despre Andrei Prepeliță, informație dezvăluită tot în exclusivitate în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Demis în urmă cu o săptămână de la FC Argeș, Prepeliță este ținta numărul 1 a lui Gigi Becali, care dorește să aibă un nou antrenor până la meciul de joi cu West Ham, în ultima etapă din grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

Graba patronului de la FCSB este dată de faptul că a finalul săptămânii urmează un meci extrem de important, derby-ul de pe teren propriu cu Rapid, iar echipa are nevoie urgentă de un nou antrenor care să redreseze o corabie în derivă.

Gigi Becali are și varianta de rezervă dacă nu „se închide” cu Andrei Prepeliță

În cazul în care varianta Andrei Prepeliță nu se va concretiza, Gigi Becali are pregătit și un plan de rezervă. Din informațiile aflate în exclusivitate de FANATIK, un alt nume luat în calcul este cel al lui Ilie Poenaru, aflat pe picior de plecare de la UTA Arad.

ADVERTISEMENT

După experiențele neplăcute de la Academica Clinceni și Gaz Metan Mediaș, Ilie Poenaru spera să-și dea un restart carierei odată cu preluarea UTA-ei Arad, o echipă cu pretenții mari și ambiții pe măsură în actuala ediție a SuperLigii. Numai că rezultatele de până acum au fost nesatisfăcătoare, iar azi am putea asista la o despărțire a lui Poenaru de arădeni.

VEZI VIDEO MAI JOS

Ce a spus Gigi Becali despre Nicolae Dică după înfrângerea cu U Cluj: „E numai vina antrenorului”

Deznodământul telenovelei „pleacă Dică de la FCSB?” avea să fie ușor de ghicit după intervenția furibundă a lui Gigi Becali de la finalul eșecului cu U Cluj, când și-a mitraliat din toate pozițiile antrenorul.

ADVERTISEMENT

„Eu nu îl dau afară. Dacă el crede că vrea să plece, eu sunt de acord! De data asta nu îl mai țin. Eu ce răbdare să mai am? Nu vreau să fac rău oamenilor, nu vreau să dau eu oamenii afară, să îi supăr, dar nu am ce face. E chestiune de antrenor! Poate să se supere. Cum adică, să uite jucătorii fotbalul? Nu ai nicio tactică, nicio noimă. Eu nu înțeleg. E doar vina antrenorului. Până acum n-am zis, dar nu au cum să uite toți fotbalul.

Se supără, nu se supără… e om bun, dar degeaba. Cum să uiți fotbalul? Aș putea să mă iau de jucători. Dar știți de ce nu o fac? Pentru că nu sunt doar doi-trei, echipa nu leagă pase. Eu zic de cinci-șase meciuri că nu avem viitor.

Și CS Mioveni mai leagă cinci pase, noi nici atât. Vă dați seama? Noi puteam câștiga și azi din valoarea individuală, dacă nu făcea Șut greșeala aia. Dar nu ai cum să joci așa! Ne bate Rapid acum, ne dă cinci! Uite, așa, cu ce jucători au ei pe acolo”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT