Fotbal intern

Nicolae Dică si-a găsit echipă! Surpriză uriașă. Prima reacție a fostului antrenor de la FCSB. “Sunt discuții!”

26.04.2019 | 19:55
Nicolae Dica sia gasit echipa Surpriza uriasa Prima reactie a fostului antrenor de la FCSB Sunt discutii

Nicolae Dică si-a găsit echipă! Astfel, fostul antrenor al roș albaștrilor se va întoarce pe banca tehnică și va prelua o grupare din liga secundă. FC Argeș, formație pe care a mai pregătit-o în trecut, până să accepte oferta FCSB-ului, este echipa care l-a convins pe Dică să revină.  Piteștenii sunt în clipa de față pe locul 6 în eșalonul secund fără mari șanse de promovare.


UPDATE. Nicolae Dică a oferit o primă reacție în legătură cu FC Argeș. “Sunt discuții, urmează să iau o decizie în funcție de ce se va întâmpla la club”, a spus Nicola Dică, conform telekomsport.ro.


Nicolae Dică si-a găsit echipă!

Președintele echipei, Cristian Gentea a fost cel care a aruncat bomba. Chestionat despre legea Sportului și ce se întâmplă cu proiectul aflat în Camera Deputaților, conducătorul piteștenilor a precizat că are și un antrenor pentru echipă. „Am fost la București, am vorbit și cu Răzvan Burleanu și ne susține. Legea Sportului se afla în Camera Deputaților și la acesta am depus un amendament ca și cluburile de fotbal publice sa poata activa în Liga 1.

La acest demers, s-a alăturat și LPF, care susține echipe de tradiție ca FC Argeș și Petrolul. Ca antrenor, vom merge cu Nicolae Dică”, a declarat Cristian Gentea pentru Știri de Pitești. Ar fi a treia experiență ca antrenor principal pentru fostul tehnician al roș albaștrilor. Prima oară, Dică a pregătit-o chiar pe FC Argeș Pitești, după care a urmat FCSB.

Nicolae Dică si-a găsit echipă! Nicolae Dica in meciul de fotbal dintre FCSB si Gaz Metan Medias, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, duminica 2 decembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Nicolae Dică oferă indicații jucătorilor FCSB

Dică, atac la Teja

După ce a fost pus pe liber de Gigi Becali, Dică s-a mulțumit cu analizarea jocurilor din Liga 1 Betano. De altfel, tehnicianul l-a muștruluit serios chiar pe înlocuitorul său, Mihai Teja. Dică nu a scăpat prilejul după partida CFR – FCSB, încheiată cu scorul de 0-0, și l-a criticat dur pe antrenorul roș albaștrilor. ”Eu am spus atunci, după meciul cu CFR. Îmi doream să văd o echipă mai ofensivă, care să îşi dorească să câştige acel joc, să rişte mai mult pentru că dacă reuşeau să câştige acel joc, şansele creşteau să ia campionatul.

Aşa, au mers că rămân la trei puncte de CFR, CFR se va încurca, ei o să câştige tot şi aşa vor lua campionatul, dar atunci trebuia să rişte. Să îşi asume să câştige acel joc. Pentru că CFR s-a mulţumit cu acel egal”, a declarat Nicolae Dică.

  • 2 era locul pe care a lăsat-o Nicolae Dică pe FCSB în clasamentul Ligii 1 Betano