Fotbal intern

Nicolae Dică și-a reziliat contractul cu FC Argeș. Prima reacție a antrenorului: ”Am fost ca un ghimpe pentru cei din conducere. Se pare că au deranjat unele declarații!”

07.10.2019 | 17:21
Nicolae Dica sia reziliat contractul cu FC Arges Prima reactie a antrenorului Am fost ca un ghimpe pentru cei din conducere Se pare ca au deranjat unele declaratii
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică și-a reziliat contractul cu FC Argeș, după ce antrenorul a semnat cu formația din Liga 2 în pauza competițională din vară. Echipa se afla pe locul 6 în eșalonul secund, iar oficialii au anunțat că au ajuns la un acord cu antrenorul pentru rezilierea contractului în cursul zilei de luni, 7 octombrie.


UPDATE, 7 octombrie, ora 17:25/ Nicolae Dică a explicat motivele pentru care a plecat de la FC Argeș. Antrenorul declară că relațiile cu membrii conducerii s-au răcit, aceștia fiind deranjați de ieșirile lui Dică din timpul conferințelor de presă. În plus, Nicolae Dică recunoaște că a fost ofertat de FCSB, dar a ales să rămână la FC Argeș: “Nu îmi place să păcălesc fotbalul, nu voiam să stau undeva unde nu îmi pot îndeplini obiective. Eu am refuzat mai multe oferte, de la FCSB, din Grecia, dar am ales cu inima să rămân, nu regret că am venit, e clubul pe care îl iubesc. Gândirea mea și a celor din club au fost diferite, se pare că au deranjat unele declarații pe care le-am dat la conferințele de presă. Am fost ca un ghimpe pentru cei din conducere, am deranjat. Astăzi am reziliat, urmează să văd ce se întâmplă. Sper că-mi voi găsi o echipă“, a spus tehnicianul la Telekomsport.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică și-a reziliat contractul cu FC Argeș

Astfel, formația din Liga 2 va fi preluată de Vali Năstase, fostul jucător de la FC Argeș. Oficialii au decis să se despartă de Nicolae Dică chiar înaintea meciului amical pe care alb-violeții îl vor juca vineri cu FCSB, la baza sportivă din Berceni.

Anunțul făcut de FC Argeș:

”Mulțumim, Nicolae Dică!
În perioada următoare echipa va fi condusă de Valentin Năstase. Alături de Nicolae Dică au plecat și secundul Alin Popescu, antrenorul cu portarii, Răzvan Stanca şi preparatorul fizic, Dan Didiţă.
Vă mulțumim pentru munca depusă și vă urăm mult succes în carieră!”, este mesajul postat pe pagina oficială de Facebook a celor de la FC Argeș.

ADVERTISEMENT
Nicolae Dică într-o conferință de presă susținută la FC Argeș

Ce zice Nicolae Dică despre despărțirea de FC Argeș

Nicolae Dică a vorbit pentru gsp.ro despre despărțirea de FC Argeș, iar fostul antrenor al FCSB-ului a dezvăluit că el a cerut să fie lăsat să plece de la gruparea din Liga 2. ‘Nu am fost dat afară, eu am cerut să plec. Nu vă pot spune motivele’, a declarat Nicolae Dică pentru sursa citată mai sus.

„Avem azi o ședință la club. El nu și-a mai dorit să continue. S-a întâlnit astăzi cu conducerea asociației și și-a anunțat demisia. Cert e că echipa nu mergea și dezamăgirea e mare. Probabil se dorește crearea unui șoc.  A avut mână liberă la echipă, nu i-a impus nimeni niciun jucător, dar meciul de la Timișoara a umplut paharul și pentru noi! N-am avut nicio idee de joc, n-am avut nicio ocazie!  Clubul FC Argeş îi mulţumeşte lui Nicolae Dică pentru munca depusă la Piteşti şi îi urează mult succes în activitatea profesională”, a spus Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație al FC Argeș, conform sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT