Sport

Nicolae Dică și Florinel Coman, precauți înaintea meciului dintre Dunajska Streda și FCSB: „Trebuie să anihilăm întreaga echipă”. Video

Nicolae Dică (42 de ani) și Florinel Coman (24 de ani) au participat la conferința de presă de dinaintea meciului dintre Dunajska Streda și FCSB. Cei doi se așteaptă la o opoziție puternică din partea slovacilor.
02.08.2022 | 21:13
Nicolae Dica si Florinel Coman precauti inaintea meciului dintre Dunajska Streda si FCSB Trebuie sa anihilam intreaga echipa Video
Nicolae Dică și Florinel Coman, precauți înaintea meciului dintre Dunajska Streda și FCSB: „Trebuie să anihilăm întreaga echipă”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB este prima echipă românească ce va lua startul în turul 3 preliminar din UEFA Europa Conference League. Roș-albaștrii joacă prima manșă în deplasare, cu Dunajska Streda, miercuri, 3 august, de la ora 21:30.

Nicolae Dică, înainte de Dunajska Streda – FCSB:

Nicolae Dică este ultimul antrenor care a calificat-o pe FCSB în grupele unei competiții europene. Se întâmpla în sezonul 2017-2018, când roș-albaștrii au ajuns până în 16-imile UEFA Europa League.

ADVERTISEMENT

Dacă vor trece de slovaci, fotbaliștii lui Dică vor avea parte în play-off de un adversar modest. Pentru calificarea în grupele UEFA Europa Conference League, FCSB va da piept cu Viking sau cu Sligo Rovers.

„Ne așteaptă o partidă foarte dificilă. Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, cu o dinamică bună, ofensivă. Au un atacant în formă foarte bună, jucători buni în benzi, vin într-un presing avansat. Au un ritm mult mai bun pe teren propriu, au suporterii în spate. Va fi o partidă foarte grea. 

ADVERTISEMENT

E foarte important să scoatem un rezultat pozitiv mâine. Dar trebuie să fim inteligenți, conștienți că mai urmează un meci la București. Trebuie să anihilăm întreaga echipă. Am văzut ultimele 6-7 meciuri. De asta spuneam, suporterii fac o atmosferă foarte frumoasă pe teren propriu”, a declarat Nicolae Dică, înaintea Dunajska Streda – FCSB.

Florinel Coman îi așteaptă cu brațele deschise pe David Miculescu și Bogdan Rusu

În partida de pe MOL Arena, David Miculescu și Bogdan Rusu au toate șansele să debuteze în tricoul lui FCSB. Cei doi atacanți au fost transferați de Gigi Becali, luni, 1 august, și au făcut deplasarea cu echipa în Slovacia. Ambii au fost primiți cu brațele deschise de către vicecampionii României.

ADVERTISEMENT

„Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă puternică, o echipă care este pe primul loc în campionat, dar am venit setaţi pentru a câştiga acest meci. Jucăm cu echipă care este într-o formă foarte bună, dar încercăm să scoatem un rezultat pozitiv, să ne facem jocul pe care ni-l dorim.

Au venit doi jucători foarte buni din campionatul intern (n.r.- David Miculescu şi Bogdan Rusu), sper să aibă multe realizări şi să ne ajute în acest drum pe care îl avem.

ADVERTISEMENT

S-a tras la sorţi, dar important este acest meci, să trecem mai departe. Eu cred că putem să ne calificăm în grupe, e un culoar bun, dar trebuie să intrăm cerebrali, pentru că avem meci şi la Bucureşti. Putem să ne calificăm în a doua manşă.

Trebuie să abordăm meciul clar la victorie, sper să facem un meci foarte bun, să punem presiune pe ei şi să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv la Bucureşti”, a declarat Florinel Coman.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,30 este cota pentru „2 solist” la DAC Dunajska Streda – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT