Dică e de acord cu Becali: “Jucătorii ştiau la ce să se aştepte!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
07/02/2018, 20:08
Dică e de acord cu Becali: “Jucătorii ştiau la ce să se aştepte!”

Gigi Becali i-a făcut praf pe jucătorii de la FCSB după victoria chinuită de la Mediaş. Doar patru titulari au scăpat de furia patronului, care a spus despre ceilalţi şapte că au fost degeaba pe teren. Nicolae Dică spune că fotbaliştii n-au de ce să pună prea mult la suflet aceste vorbe pentru că ştiau cum e situaţia la FCSB: joci prost, patronul te face praf la televizor!

“Şi eu am fost dezamăgit de jocul de la Mediaş, ca şi jucătorii. Ştiu că nu au jucat ce am pregătit. Singurul lucru pozitiv e că am câştigat 3 puncte. Am avut probleme la fazele fixe şi în jocul aerian. Eu am mare încredere în jucători. Sunt afectaţi, e normal, te doare când sunt criticaţi. Dar e important să joace bine în următoarul meci şi atunci patronul îi va ridica îl slăvi”, a spus Dică la o televiziune de sport. 

Nicolae Dică: “Şi eu am fost în situaţia asta!”

Dică le dă un sfat propriilor fotbalişti, explicând cum făcea el pe vremea când era jucător la Steaua, unde era una din ţintele constante ale lui Gigi Becali după meciuri. 

“Am fost şi eu în situaţia asta când eram jucător la Steaua şi îmi doream să vină următorul meci cât mai repede să demonstrez că a fost doar o întâmplare. Ei ştiau când au venit la Steaua la ce să se aştepte. Şi eu îmi doresc mai mult de la anumiţi jucători”, a spus Dică.  

 

 

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.