ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Dică, decizie DURĂ după victoria chinuită! Zile grele pentru jucători

Steaua a câştigat cu 2-1 meciul împotriva lui FC Voluntari. A fost o victorie chinuită a vicecampioanei care s-a impus în prelungiri prin golul lui Man. FCSB nu este la cel mai înalt nivel în...
Autor: Marian Popovici | 18.07.2017 | 17:15
Dică, decizie DURĂ după victoria chinuită! Zile grele pentru jucători

Steaua a câştigat cu 2-1 meciul împotriva lui FC Voluntari. A fost o victorie chinuită a vicecampioanei care s-a impus în prelungiri prin golul lui Man. FCSB nu este la cel mai înalt nivel în acest debut de sezon şi Nicolae Dică este conştient de acest lucru. Antrenorul a luat o decizie dură pentru jucători cu o săptămână înaintea meciului cu Plzen, din Champions League.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică vrea ca jucătorii să fie pregătiţi 100% pentru meciul cu Viktoria Plzen, care va avea loc marţea viitoare, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Dică a hotărât ca jucătorii să nu aibă nicio zi liberă până la meciul cu cehii, astfel că vor avea antrenamente în fiecare zi până la ora meciului.

Nicolae Dica Steaua-Plzen. În dilemă: Gnohere sau Alibec? 

Nicolae Dica Steaua-Plzen. Scopul antrenamentelor dese este omogenizarea echipei. În prima etapă, s-a văzut că relaţiile de joc nu sunt încă puse la punct la FCSB. Noii transferaţi au evoluat bine, dar încă nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu ceilalţi coechipieri.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dica Steaua-Plzen. Încă un semn de întrebare pentru Dică îl reprezintă forma lui Denis Alibec. Vedeta Stelei a ratat o mare parte din pregătire din cauza unei accidentări şi rămâne de văzut dacă la ora meciului cu Plzen va fi la 100% din capacitate. Până atunci, Steaua joacă vineri, de la ora 21:00 la Timişoara, cu ACS, în etapa a doua din Liga 1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!