Fotbal intern

Nicolae Dică știe cine îi poate lua locul lui Djokovic la CFR Cluj: „E mai inteligent”

25.01.2021 | 21:25
Nicolae Dica stie cine ii poate lua locul lui Djokovic la CFR Cluj E mai inteligent
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a vorbit despre plecarea lui Damjan Djokovic de la CFR Cluj, dar știe deja ce mijlocaș i-ar putea lua locul croatului în formația lui Edi Iordănescu.

Este vorba despre Paul Anton, mijlocașul lui Dinamo, care dorește să plece din formația „câinilor”, din cauza problemelor financiare de la club și pentru că acesta își dorește să mai intre în atenția echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică este de părere că Paul Anton este un jucător mult mai inteligent decât Damjan Djokovic și crede că s-ar impune fără mari probleme în echipa campioanei României.

Nicolae Dică, despre înlocuitorul perfect al lui Djokovic la CFR Cluj

Nicolae Dică mizează pe faptul că Paul Anton ar fi un înlocuitor potrivit pentru Damjan Djokovic, ajuns la Rizespor, cum FANATIK a anunțat toate detaliile mutării, și mai crede că CFR Cluj va avea mult de câștigat dacă va reuși să-l aducă pe mijlocașul lui Dinamo în „Gruia”.

ADVERTISEMENT

„Anton are șanse să ajungă la CFR, mai ales că a mai lucrat cu Edi Iordănescu. Paul Anton e un jucător mai inteligent ca Djokovic, e pe stilul meu, cel puțin mie mi se pare mai bun ca Djokovic”, a spus Dică la TV TelekomSport.

Mie mi-a plăcut Anton, e un jucător care are atitudine, a arătat că are și caracter jucând, deși nu era plătit de luni de zile. Nu mă interesează că au probleme la Dinamo, cum să nu-l iau pe Anton dacă el sau alt coleg de-al lui de la Dinamo nu dă un randament bun.

ADVERTISEMENT

Dacă noi considerăm că ne folosește și are ce să facă la națională, îl chem, fără probleme”, a mai spus Nicolae Dică.

Și Ioan Andone crede că Anton e potrivit pentru CFR Cluj

Și Ioan Andone este de părere că Paul Anton s-ar potrivi de minune la CFR Cluj, iar „fălcosul” nu crede că Dinamo mai poate să-l țină pe mijlocaș până la vară, problemele financiare fiind cauza principală, dar și riscul de a rata echipa națională a României.

ADVERTISEMENT

„Unul ca Paul Anton ar juca fără probleme titular la Dinamo.  E greu ca Dinamo să-l mai țină. Nu are ce să-i garanteze și cum clubul trece și printr-o perioadă grea, riscă mult să nu fie convocat nici la națională.

Îl știu pe Paul, știu că dorința lui e să mai joace meciuri pentru naționala României, dar în această situație i-ar fi mult mai greu. E matur și trebuie să-și găsească un angajament mai bun, mai stabil”, a mai declarat Ioan Andone.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Paul Anton, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT