Fotbal intern

Nicolae Dică știe cum se va câștiga titlul în Liga 1: ”Sunt jucători care pot face diferenţa”

08.04.2021 | 11:19
Nicolae Dica stie cum se va castiga titlul in Liga 1 Sunt jucatori care pot face diferenta
ADVERTISEMENT

Antrenorul secund al echipei naționale a României, Nicolae Dică, a analizat lupta la titlu în Liga 1 și crede că viitoarea campioană va fi stabilită de forma atacanților.

Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, FCSB are un punct avans față de CFR Cluj și șapte peste Universitatea Craiova, iar sâmbătă, 10 aprilie, va avea un meci dificil la Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, ardelenii și oltenii se vor întâlni duminică, 11 aprilie, pe stadionul Ion Oblemenco, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate că mijlocașul Vladimir Screciu este aproape de o revenire la antrenamentele Craiovei după o accidentare.

Nicolae Dică este de părere că atacanții vor decide cine câștigă titlul în Liga 1

Fost antrenor la FCSB și acum secundul lui Mirel Rădoi la naționala României, Nicolae Dică a evitat să dea o favorită la titlu în acets moment, dar consideră că noua campioană din Liga 1 va fi decisă de forma atacanților.

ADVERTISEMENT

”Craiova e o echipă schimbată în bine în ultima peiroadă, e o echipă care joacă un fotbal ofensiv şi îşi doresc să câştige. Nu cred că putem vorbi despre o favorită acum. Cred că FCSB, CFR şi Craiova se vor lupta pentru campionat. Sunt cele mai bune în acest moment”, a declarat Dică la Telekom Sport.

Secundul naționalei a analizat meciul U Craiova – CFR Cluj: ”Unde se poate face diferenţa? La jucătorii din faţă. La ambele echipe sunt jucători care pot face diferenţa. Mai ales la Craiova sunt jucători cu o tehnică bună, jucători de viteză. Şi CFR are jucători buni, cu experienţă, care au meciuri importante, au o personalitate ridicată şi pot face diferenţa”.

ADVERTISEMENT

Dică, avertisment pentru FCSB

Întrebat dacă FCSB poate avea probleme în partida din deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Dică a răspuns: ”Sepsi pe teren propriu joacă bine, agresiv. Au un antrenor bun, rezultate bune, iar FCSB va avea o deplasare foarte grea”.

Atacantul Florinel Coman se pregătește pentru sezonul viitor la FCSB și a început să facă schimbări majore pentru a fi din nou pe placul patronului Gigi Becali și pentru a-i face fericiți pe fanii echipei prin golurile sale.

ADVERTISEMENT

”Perla” FCSB-ului va rata întreg sezonul competițional, așa cum a anunțat în exclusivitate FANATIK, din cauza accidentării suferite la partida dintre România și Macedonia de Nord, 3-2, din preliminariile CM 2022.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,47 este cota pentru „peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT