Sport

Nicolae Dică, supărat de căderea jucătorilor săi în final de meci: “Trebuie să ducem 95 de minute. Am făcut greşeli în Europa, în campionat”

FCSB a pierdut cu 1-3 în faţa celor de la West Ham. Nicolae Dică a fost supărat de căderea jucătorilor săi pe final, după 70 de minute bune.
09.09.2022 | 00:27
Nicolae Dica suparat de caderea jucatorilor sai in final de meci Trebuie sa ducem 95 de minute Am facut greseli in Europa in campionat
Nicolae Dică, supărat de căderea jucătorilor săi în final de meci: "Trebuie să ducem 95 de minute. Am făcut greşeli în Europa, în campionat". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a început cu stângul campania din Conference League. Roş-albaştrii au pierdut cu 1-3 în faţa celor de la West Ham, deşi au condus la pauză cu 1-0. O decizie controversată a lui Benoît Bastien a întors soarta meciului.

Nicolae Dică, supărat de căderea jucătorilor săi în final de meci: “Nu reuşim să scoatem o minge din careu”

Nicolae Dică a declarat la finalul meciului că echipa ar trebui să ţină ritmul timp de 90 de minute. Antrenorul susţine că e crucial ca echipa să câştige şi în campionat pentru că este o situaţie dificilă:

ADVERTISEMENT

“Am făcut un meci foarte bun până în minutul 70. Şi-au creat nişte oportunităţi în prima repriză, este adevărat. Dar am avut şi noi. Ei nu au avut ocazii mari până la penalty. Apoi au venit peste noi.

Au o valoare mai mare, cu presiunea suporterilor. Au fost nişte greşeli. Nu reuşim să scoatem o minge din careu. Putem să o dăm în tribună. 70 de minute am fost la nivelul lor. Este un lucru bun.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să ţinem cont că trebuie să ducem 95 de minute. Am făcut greşeli în Europa, în campionat”

Trebuie să ţinem cont că trebuie să ducem 95 de minute. Am făcut greşeli în Europa, în campionat. Suporterii noştri au fost senzaţionali. Îi felicit că au venit în deplasare la acest joc, din păcate nu am câştigat.

Cred că sunt mulţumiţi ce am făcut timp de 70 de minute. Urmează meciul cu Voluntari în campionat, apoi urmează meciul cu Anderlecht. Trebuie să fim pregătiţi la jocuri din trei în trei zile. 

ADVERTISEMENT

Nu este ok să avem o victorie în şapte etape. Trebuie să urcăm în clasament”, a spus Nicolae Dică.

FCSB primeşte vizita lui Anderlecht joia viitoare, de la ora 22:00!

FCSB joacă împotriva celor de la FC Voluntari etapa viitoare. Meciul este programat luni, de la ora 21:00. Roş-albaştrii au câştigat un singur meci până acum, împotriva celor de la Chindia Târgovişte.

ADVERTISEMENT

Joi, de la ora 22:00, pe Arena Naţională, FCSB primeşte vizita celor de la Anderlecht. Belgienii au şi ei trei puncte în grupe după ce au câştigat cu 1-0 împotriva lui Silkeborg.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „1 solist” la FCSB – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT