Fotbal intern

Nicolae Dică surprinde după FCSB – Rapid Viena: “Nu e problemă! Patronul are foarte mulţi bani!”

31.08.2018 | 00:18
Nicolae Dica surprinde dupa FCSB  Rapid Viena Nu e problema Patronul are foarte multi bani

Nicolae Dică surprinde după FCSB – Rapid Viena. Tehnicianul celor de la FCSB a explicat că nu are ce să le reproşeze jucătorilor săi după ce s-a întâmplat pe teren în partida cu austriecii. Deşi a fost doar 2-1, scor care a consemnat ratarea calificării roş-albaştrilor în grupele Europa League, antrenorul i-a felicitat pe fotbaliştii săi pentru atitudine şi s-a ferit chiar să-l critice pe Andrei Vlad, portarul a cărui gafă a adus golul austriecilor.

“Am condus 2-0 şi puteam să facem 3-0, dar am primit acel gol. Trebuia să închidem poarta. Băieţii au avut o atitudine bună, am vrut, dar, din păcate, nu am reuşit. Nu vreau să dau vina pe Vlad, nu putem da vina pe un singur jucător. Sunt dezamăgit, dar trebuie să privim înainte şi să câştigăm campionatul. Avem doar o singură opţiune. Bugetul lui Rapid Viena e de 30 de milioane de euro, de trei ori mai mare ca al nostru. Uitaţi-vă ce teren avem pentru Europa League, avem pretenţii să ajungem în Champions League şi noi nu putem să avem grijă de un gazon”, a spus Dică imediat după meci.

Nicolae Dică surprinde după FCSB – Rapid Viena: De ce nu e o problemă ratarea calificării

Dică a preferat să bată monedă pe o viitoare câştigare a campionatului de către echipa sa, vorbind despre şanse mari la titlu ale FCSB. În plus, replica surprinzătoare cu adevărat a venit în finalul discursului, când a vorbit despre prejudiciul pe care ar putea să-l aducă clubului ratarea participării în grupele Europa League. “Patronul are foarte mulţi bani şi nu e o problemă pentru acest club. Dânsul investeşte în continuare şi nu avem probleme”, a fost declaraţia antrenorului de la FCSB. FCSB a ratat calificarea în grupele Ligii Europa după ce a câştigat doar cu 2-1 partida retur de pe Arena Naţională. În primul meci, în Austria, formaţia la care evoluează şi românul Andrei Ivan se impusese cu 3-1.