Fotbal intern

Nicolae Dică, totul despre devotamentul lui Rădoi! “Urla de durere! Era un ac mare care trebuia să intre într-o parte şi să iasă pe partea cealaltă”

08.11.2018 | 08:26
Nicolae Dica totul despre devotamentul lui Radoi Urla de durere Era un ac mare care trebuia sa intre intro parte si sa iasa pe partea cealalta

Nicolae Dică recunoaște că se folosește de devotamentul lui Mirel Rădoi atunci când își capacitează elevii pentru anumite meciuri. Actualul antrenor al FCSB-ului a povestit totul despre momentele de cumpănă prin care a trecut fostul său căpitan de la Steaua!

“Noi, fiind colegi atâţia ani, ştiu cum făcea în momentele când era accidentat şi făcea injecţii în genunchi. Prima dată se auzea în tot stadionul, dar intra şi juca şi îşi dădea viaţa pentru echipă” a declarat Nicolae Dică
Nicolae Dică, totul despre devotamentul lui Rădoi! Rădoi accidentat
Mirel Rădoi scos pe targă într-o partidă disputată de Steaua la Pitești

Nicolae Dică, totul despre devotamentul lui Rădoi!

Mirel Rădoi și-a adus și el aminte de acele momente. Actualul selecționer al reprezentativei de tineret a relatat clipele prin care a trecut uneori ca să poată juca pentru echipa lui. “La început nu găseam prosopul ca să îl bag în gură şi să mai atenuez din sunet. Era un ac mare care trebuia să intre într-o parte şi să iasă pe partea cealaltă. Cele mai dureroase momente au fost la un meci cu Sportul, în Ghencea. Am fost călcat înainte de finalul primei reprize. Nu am ştiut şi nu mai puteam să calc. Am simţit degetul foarte amorţit. Nu mai puteam să calc, nu mai puteam să mai continui. Mi-a făcut o infiltraţie şi de abia a doua zi am descoperit, când am făcut RMN-ul, că era o fractură la deget” a spus și Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi a ajuns la Steaua în 2000 și a evoluat pentru roș albaștrii preț de opt ani de zile. Fostul fundaș a fost numit căpitan al echipei și a ajuns cu Steaua până în semifinalele Cupei UEFA în 2006. A fost eliminat dramatic de englezii de la Middlesbrough într-un an în care trupa antrenată pe atunci de Cosmin Olăroiu a scos-o din joc și pe Rapid, în urma a două rezultate de egalitate. 1-1 s-a terminat partida de pe Giulești și 0-0 cea disputată pe fostul stadion Național.
* 186 de partide a evoluat Mirel Rădoi în tricoul Stelei