Fotbal intern

Nicolae Dică, ultima conferinţă de presă înainte de plecarea de la FCSB: “Îmi pare rău că se termină aşa”

22.12.2018 | 22:39
Nicolae Dica ultima conferinta de presa inainte de plecarea de la FCSB Imi pare rau ca se termina asa
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică este pe picior de plecare de la FCSB după ce Gigi Becali i-a cerut demisia după meciul cu CFR Cluj. La finalul partidei de pe Arena Naţională, patronul vicecampioanei României a anunţat că antrenorul de 38 de ani trebuie să plece de la echipă.

“Nu ştiam că mi-a cerut demisia. Pentru schimbările făcute? După ce am făcut schimbările am dominat. Am fost aproape să egalăm. Mai avem timp. Voi avea o discuţie după tot ceea ce s-a întâmplaz în aceste zile. O să vorbesc cu patronul în seara aceasta. O să vedeţi în zile următoare. Nu e normal să-mi ceară demisia. Dar ce e normal în Romania? Când nu sunt rezultate, antrenorul cade primul”, a declarat Nicolae Dică după FCSB – CFR Cluj 0-2.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică, ultima conferinţă de presă înainte de plecarea de la FCSB. Ce i-a transmis lui Gigi Becali

Nicolae Dică a vorbit la conferinţa de presă de la finalul meciului FCSB – CFR Cluj 0-2 despre situaţia în care a fost pus de Gigi Becali după ce acesta i-a cerut demisia. În plus, antrenorul de 38 de ani a susţinut că putea să plece de la echipă în mai multe rânduri.

Nu mă deranjează că au apărut nume care să mă înlocuiască. Oricine va veni aici are şanse la titlu. Dacă nu o să mai fiu aici, iar FCSB va câştiga titlul, o să mă bucur. A fost o mândrie pentru mine să antrenez această echipă. Mă aşteptam la lucruri negative încă de când am venit. Patronul pune presiune după fiecare meci. Niciodată nu a fost bine. Am încercat să vorbesc cu el (n.r. Gigi Becali) şi să-i spun să nu mai dea echipa de start la televizor. Nu a fost ok ce a spus patronul despre mine. Ar trebui să se gândească la faptul că am şi eu o familie şi vede ceea ce declară el. Au fost momente când am vrut să plec. Am avut oferte, dar mi-am dorit să câştig campionatul cu FCSB. M-au întors şi anumite persoane. Nu regret nimic. Îmi pare rău că se termină aşa”, a declarat Nicolae Dică la finalul meciului FCSB – CFR Cluj 0-2.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a cerut demisia lui Nicolae Dică după FCSB – CFR Cluj 0-2

La finalul meciului FCSB – CFR Cluj 0-2, Gigi Becali i-a cerut demisia lui Nicolae Dică. Patronul vicecampioanei României a fost vizibil deranjat de schimările făcute de antrenorul de 38 de ani şi l-a criticat în termeni duri.

“I-a luat cineva minţile. Este bătaie de joc din partea lui. Trebuie să-şi dea demisia. Nu cred că mai rămâne. Asta a întrecut orice măsuraă. L-a scos pe Moruţan şi Man şi a intrat Stan. Asta e o nebunie. Eu nu sunt nebun să cer aşa ceva. Probabil a zis că-şi dă demisia şi a vrut să-şi bată joc de mine. Nu mai sunt şanse să rămână. Ce să fac? Să fiu batjocură nu-mi place. Diferență nu a fost. E diferență? Noi am ratat, ei au marcat un gol aiurea. După aia Nedelcu doarme. Au făcut faza aia. După aia ce să văd? Suntem conduși și intră fundașii în teren? Stan? Iese Moruțan, care a intrat bine? Iese Man, Moruțan? O să vedem mâine”, a susţinut Gigi Becali la finalul meciului.

ADVERTISEMENT