Sport

Nicolae Dică, ultimele vești despre jucătorii accidentați de la FCSB: ”Ar putea reveni într-o săptămână sau două”

FCSB are o mulțime de jucători accidentați, dar Nicolae Dică a dezvăluit că doi dintre aceștia sunt pregătiți să revină în curând la antrenamente.
01.10.2022 | 18:05
Nicolae Dica ultimele vesti despre jucatorii accidentati de la FCSB Ar putea reveni intro saptamana sau doua
FCSB are o mulțime de jucători accidentați, dar Nicolae Dică a dezvăluit că doi dintre aceștia sunt pregătiți să revină în curând la antrenamente. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Prima veste bună a fost dată de MM Stoica care a dezvăluit că Iulian Cristea va fi apt începând cu luna decembrie, după ce a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, așa cum FANATIK anunțase în exclusivitate.

Situația jucătorilor accidentați de la FCSB, explicată de Nicolae Dică

În conferința de presă premergătoare întâlnirii FCSB – FC Argeș, din etapa a 12-a din SuperLiga, antrenorul Nicole Dică a precizat că doi dintre jucătorii accidentați vor reveni foarte curând pe teren.

ADVERTISEMENT

”Șut și Bouhenna ar putea reveni într-o săptămână sau două. Radunovic a venit cu o problemă de la națională. Are o ruptură. Ianis Stoica nu s-a antrenat vreo două zile, dar acum s-a pregătit ok.

Cu ceilalți, Cristea, Ovidiu Popescu și Panțâru, care se antrenează zi de zi, mai avem de așteptat. Ce să facă dacă ne lipsesc 2-3 jucători? Să mă plâng? Nu. Am încredere în restul jucătorilor. Trebuie să se ridice la nivelul celorlalți”, a declarat Dică.

ADVERTISEMENT

FCSB a primit cu îngrijorare vestea accidentării lui Risto Radunovic la întâlnirea din ultima etapă a Ligii Națiunilor, dar FANATIK a anunțat în exclusivitate că problemele medicale ale muntenegreanului nu sunt grave.

Radunovic, menajat după accidentarea din Liga Națiunilor

Fundașul stânga a simțit o înțepătură la inghinali în timpul meciului pierdut cu Finlanda, scor 0-2. Radunovic s-a speriat că poate fi ceva grav și a cerut imediat la banca tehnică să fie înlocuit, lucru care s-a și întâmplat.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptul că la prima vedere problemele medicale ale lui Radunovic nu par a fi grave, din informațiile FANATIK el va fi menajat de staff-ul celor de la FCSB în partida cu FC Argeș, din etapa a 12-a din SuperLiga, programată duminică, 2 octombrie, de la ora 21:30.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Alexandru Pantea îi va lua locul lui Risto Radunovic în primul unsprezece la meciul cu FC Argeș, iar informația a fost confirmată de MM Stoica, care a precizat că puștiul de 19 ani va juca titular și cu Silkeborg, în Conference League.

ADVERTISEMENT

Cu un start de sezon dezastruos în întrecerea internă, FCSB fiind pe un neverosimil loc 14 în clasament, Nicolae Dică i-a avertizat pe jucători că nu mai au voie să facă pași greșiți dacă își doresc să prindă play-off-ul.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,50 este cota pentru ”1 solist” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT