Dobrin, comemorat la Piteşti

Mădălina Tătaru   
în Carousel hot news
26/08/2013, 17:49
Dobrin, comemorat la Piteşti

Fostul fotbalist Nicolae Dobrin ar fi împlinit astăzi 66 de ani. Acesta a fost comemorat, luni, la Cimitirul Eroilor din Piteşti, de familie, apropiaţi, dar şi de juniorii de la Şcoala de fotbal care îi poartă numele. Dobrin s-a născut pe 26 august 1947, la Piteşti, cu 6 ani înainte de înfiinţarea clubului pentru care avea să scrie istorie. “Gîscanul” a murit pe 26 octombrie 2007.

Gica Dobrin, văduva fotbalistului, a venit astăzi dimineaţă la Cimitirul Eroilor din Piteşti, însoţită de fiul său, Dan Dobrin, dar şi de nepoţi şi fini, pentru a se reculege la mormînt. 40 de copii legitimaţi la “Şcoala de Fotbal Nicolae Dobrin” împreună cu antrenorii lor, foşti colegi sau colaboratori de-ai lui. Printre aceştia se numără Viorel Moiceanu, Augustin Eduard, Petrişor Calotă şi fostul administrator delegat al FC Argeş, Cătălin Barbu.

“Am crezut că Gicu este numai al meu. Dar nu este aşa. Gicu este al tuturor. Şi am văzut asta observînd cîtă lume îl apreciază şi acum şi pe oriunde mă duc. Ţineam foarte mult la aceste zile, iar astăzi sunt mai emoţionată ca oricînd. Gicu i-a iubit şi el pe toţi aceşti oameni care vin şi se reculeg aici, şi practic, aceştia îi întorc dragostea”, a menţionat Gica Dobrin.

Închide ×