Salariu uriaş pentru Nicolae Grigore! Vezi cu cine a semnat!

Fostul mijlocaş al Rapidului, Nicolae Grigore a ales să refuze oferta celor de la Astra Giurgiu şi a semnat cu ocupanta locului 6 din Arabia Saudită, Al Ettifaq....
22.07.2013 | 13:45
Salariu urias pentru Nicolae Grigore Vezi cu cine a semnat

Fostul mijlocaş al Rapidului, Nicolae Grigore a ales să refuze oferta celor de la Astra Giurgiu şi a semnat cu ocupanta locului 6 din Arabia Saudită, Al Ettifaq.

Produs al Rapidului, fotbalistul de 29 de ani a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pentru încă unul şi s-a transferat din postura de jucător liber de contract. Nicolae Grigore va cîştiga în Arabia Saudită 800.000 de euro pe an, de 8 ori mai mult decît lua în Giuleşti.

Nicolae Grigore se înţelesese cu Al Ettifaq înaintea barajului dintre Rapid şi Chiajna, oficialii arabi transmiţându-i să nu evolueze în respectiva partidă pentru a nu risca o accidentare.

Astra, prin vocea preşedintelui Dinu Gheorghe s-a interesat şi ea de Grigore, însă oferta venită de la echipa antrenată de germanul Theo Bucker a fost superioară din punct de vedere financiar.

Ultima mare performanţă obţinută de clubul fondat în 1944 a fost tocmai în 2006. Al Ettifaq cîştiga atunci Cupa Golfului după finala cîştigată în faţa celor de la Al Qadsia Kuweit.

Nicolae Grigore a jucat timp de 12 sezoane la Rapid şi are 4 selecţii şi la naţionala României şi a anunţat că va rămîne fan al giuleştenilor pe viaţă: “Eu sper ca de câte ori voi avea timp să pot reveni cu drag la meciurile Rapidului, să nu fiu şi eu unul dintre cei mulţi care au plecat din Grant rupând orice relaţie cu clubul. Dar, indiferent de situaţie, Rapid va rămâne clubul meu de suflet, pe care îl voi susţine mereu“, a declarat Grigore pentru digisport. 

 

Tags: