Fanatik Show

Nicolae Manea: “Sîntem cea mai slabă echipă din divizia A”

Antrenorul Coronei Braşov, Nicolae Manea nu şi-a putut ascunde supărarea după meciul pe care echipa sa l-a disputat împotriva Astrei, scor 2-5: "Ce mai este de spus după un asemenea meci? Sînt...
04.08.2013 | 22:54
Nicolae Manea Sintem cea mai slaba echipa din divizia A
ADVERTISEMENT

Antrenorul Coronei Braşov, Nicolae Manea nu şi-a putut ascunde supărarea după meciul pe care echipa sa l-a disputat împotriva Astrei, scor 2-5: “Ce mai este de spus după un asemenea meci? Sînt şocat să văd jucători care nu au reacţie, jucători cu gabarit care sînt depăşiţi de adversari mult mai mici. Nu mai înţeleg nimic, mi-e ruşine să mai ies pe stradă după o asemenea înfrângere. I-am întrebat dacă lor le este ruşine. Trebuie să recunoaştem, golurile noastre au fost întâmplătoare, nu au venit în urma unor combinaţii. Ei au jucat cu ritm, în viteză, am fost depăşiţi total. Jucătorii noştri s-au rezumat la a sta pe teren. Acum vine meciul de la Chiajna, le-am spus că nu va fi deloc uşor, Concordia are nişte copii care vor să facă performanţă şi joacă în viteză. Nu cred…sunt sigur, sîntem cea mai slabă echipă din divi. Sînt mîhnit, la Corona sînt jucători infatuaţi.”, a declarat Manea la FANATIK SHOW la DigiSport 1.

Tehnicianul a mai spus că îi vine să ceară conducerii să desfiinţeze echipa ca să nu mai cheltuie banii:

ADVERTISEMENT

“Oare jucătorii noştri se întreabă de ce pe Kanon îl aplaudă lumea? Pentru că vrea să îşi facă treaba cît mai bine, iar lumea simte asta. În minutul 30 era 0-4, eu în viaţa mea nu am păţit aşa ceva. Mă îngrijorează ce se întâmplă cu jucătorii, clar trebuie luate măsuri. Poate le cer eu prea mult şi ei nu pot, dar au ştiut să ceară contracte şi bani, iar conducerea a făcut eforturi să le îndeplinească pretenţiile.

O să încercăm să mai aducem jucători. Îmi vine să spun şefilor să desfiinţăm echipa să nu mai cheltuim bani degeaba. Eu le-am zis jucătorilor că diferenţa e mare între Liga I şi Liga II, dar ei nu înţeleg. Am luat 9 goluri în trei meciuri, deci e clar că problema mare e în apărare. Nu sunt laş ca să plec, vom găsi alţi jucători care să vină să pun suflet la echipa asta. Eu acasă vreau cu apărătorii la linia de centru, dar lor le e frică, pasează numai înapoi sau în lateral. Ba mai mult, pierd mingea şi pun adversarii pe contraatac. Le-am spus să nu se mire dacă după patru etape pleacă 8-10 dintre ei. Aşa nu mai merge. Avem 30 de jucători, vom vedea care sunt de Liga I, că pînă acum nu am arătat că am avea ce căuta aici”, a mai spus Nicolae Manea la FANATIK SHOW la DigiSport 1.

ADVERTISEMENT