Fotbal international

Nicolae Mitea, avertisment pentru Ajax Amsterdam. “Nu putem spune dacă Răzvan Marin va reuși!”

28.03.2019 | 13:47
Răzvan Marin într-un meci jucat pentru Standard Liege. Nicolae Mitea, avertisment pentru Ajax Amsterdam, echipă care vrea să-l cumpere pe mijlocașul român cu 12 milioane de euro

Nicolae Mitea (34 de ani) a fost jucătorul lui Ajax în perioada iulie 2003 – august 2008, iar acum îi avertizează pe oficialii echipei din Amstedam în legătură cu Răzvan Marin, fotbalist pe care Ajax vrea să îl cumpere de la Standard Liege cu 12 milioane de euro.

Nicolae Mitea, avertisment pentru Ajax Amsterdam

„Nu cred că putem spune deja dacă Marin va reuși la Ajax. Are o tehnică bună și un șut la fel de bun. În România, toată lumea e convinsă că e un jucător deosebit. Iar un transfer la Ajax ar fi foarte important atât pentru el, cât și pentru cariera lui.

E un jucător talentat, tânăr, însă nu poți spune înainte dacă va reuși la Ajax. Însă eu cred că Ajax știe ce face. Când se concentrează pe un fotbalist, îl analizează bine de tot și dacă decide să-l aducă, nu prea greșește”, a spus Nicolae Mitea pentru Ajax Showtime.

Nicolae Mitea în perioada când evolua pentru Ajax Amsterdam

Nicolae Mitea a fost coleg cu Ibrahimovic

În vârstă de 34 de ani, Nicolae Mitea s-a retras din cariera de jucător profesionist pe 27 februarie 2014, după ce a jucat ultima dată pentru Concordia Chiajna. Acesta a ajuns la Ajax Amsterdam în iulie 2003 și a jucat pentu gruparea din Eredivisie în 76 de meciuri, a dat 14 goluri și a oferit 5 pase decisive.

Nicky, așa cum e cunoscut Nicolae Mitea, avea 18 ani când era coleg la Ajax Amsterdam cu nume uriașe precum Ibrahimovic, Sneijder, Pienaar, Nigel de Jong, Maxwell, John Heitinga, Vermealen, Escude, Ryan Babel sau Van der Vaart. Românul era văzut de către experți drept un super talent, cu un viitor strălucit în față.