Fotbal intern

EXCLUSIV. Negrilă a luat foc când a auzit cine este impostorul din Italia: “Colegii fac mişto de mine! Îl termin! Idiotul nici nu seamănă cu mine”

Nicolae Negrilă a avut o reacţie virulentă după scandalul din Italia. Negrilă este omul care a făcut istorie în tricoul echipei Universitatea Craiova şi omul care a contribuit decisiv la...
13.10.2017 | 00:03
EXCLUSIV Negrila a luat foc cand a auzit cine este impostorul din Italia Colegii fac misto de mine Il termin Idiotul nici nu seamana cu mine

Nicolae Negrilă a avut o reacţie virulentă după scandalul din Italia. Negrilă este omul care a făcut istorie în tricoul echipei Universitatea Craiova şi omul care a contribuit decisiv la calificarea Craiovei “Maxima”, în semifinalele Cupei UEFA, după ce a marcat golul decisiv, în sferturi, împotriva celor de la Kaiserslautern în 1983. Însă, dacă atunci a fost marele erou pe paginile ziarelor, acum numele lui “Negoro” a fost implicat fără voia sa într-un mare scandal.

Gheorghe Nicolae, tatăl fostului fotbalist Jackie Nicolae, care a jucat pentru Adrian Mititelu la FC U Craiova, a ajuns să cerşească în Italia folosindu-se de numele marelui jucător al oltenilor. Vezi detalii. Gheorghe Nicolae a acordat un interviu pentru Corriere TV în care a spus că a jucat la Universitatea Craiova şi se numeşte Nicolae Negrilă! Mai mult, tatăl lui Jackie Nicolae s-a lăsat filmat în momentul în care jongla cu mingea pe la semafoare şi primea bani de la cetăţenii italieni. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Nicolae Negrilă a aflat de la colegii de serviciu!

Contactat de FANATIK.RO pentru a discuta despre situaţia în care l-a pus Gheorghe Nicolae, Negrilă a vorbit despre problema respectivă. “Joi dimineaţă am aflat şi eu de la colegii mei de la serviciu. Când am ajuns la muncă, ei făceau bâză de mine şi mă întrebau cum este în Italia? Apoi mi-au spus că a apărut unul prin Roma care se dă Negrilă şi cerşeşte pe la semafoare. Am aflat că este tatăl lui Jackie Nicolae, cel care a jucat pentru Adrian Mititelu.

Am tot sunat în stânga sau în dreapta să încerc să fac rost de numărul de telefon al acelui impostor. Vreau să încerc să dau şi de băiatul lui. Îl somez public să dezmintă tot ce a spus în numele meu la aceeaşi televiziune sau unde naiba ştie el. Dacă nu, atunci îl voi da în judecată şi îi voi face probleme în Italia. Nu se poate să îşi bată joc în aşa hal de numele meu. În primul rând idiotul ăla nici nu seamănă cu mine. Aşa arăt eu? Dar până la urmă acolo a apărut şi numele Universităţii Craiova. Omul acesta nu e sănătos la cap? Dacă reuşiţi voi să daţi înaintea mea de acest individ, vă rog să îmi transmiteţi şi mie numărul său de telefon. Ne-a făcut de râs pe noi toţi, a încheiat supărat Negrilă.