Sport

Nicolae Negumereanu, o nouă victorie spectaculoasă în UFC! Și-a făcut KO adversarul cu o serie năucitoare. Video

Nicolae Negumereanu este de neoprit în UFC. S-a impus în fața ucraineanului Ihor Potieria, prin TKO, și a ajuns la patru succese la rând în divizia greaușoară.
31.07.2022 | 12:20
Nicolae Negumereanu o noua victorie spectaculoasa in UFC Sia facut KO adversarul cu o serie naucitoare Video
O nouă victorie spectaculoasă în UFC pentru românul originar din Brașov Nicolae Nick Negumereanu. Foto: instagram
ADVERTISEMENT

Programată inițial în martie, confruntarea dintre Nicolae Negumereanu și ucraineanul Ihor Potieria s-a disputat în gala UFC 277 de ieri seară  (spre dimineață la noi) de la Dallas. Și i-a prilejuit sportivului din Brașov o nouă victorie spectaculoasă. A patra la rând în UFC.

Arbitrul obligat să oprească lupta după o serie nimicitoare a lui Negumereanu

Un ucrainean de 26 de ani, originar din Kiev, provenit din Dana White Contender series, aflat la al doilea meci în UFC. Aceasta este, pe scurt, cartea de vizită a lui Ihor Potieria.

ADVERTISEMENT

În timp ce, din punct de vedere tehnic, vorbim despre un sportiv cu un sol bun și o tehnică foarte bună de brațe. Însă recunoscut prin faptul că este puțin instabil. Și, de multe ori, se retrage, deși acceptase inițial să lupte.

Nicolae ”Nick” Negumereanu cunoștea toate aceste amănunte. Și, după trei succese la rând în UFC și 12, în total în MMA, s-a pregătit intens, în America, la Las Vegas, pentru confruntar. Atent la toate detaliile, inclusiv dieta.

ADVERTISEMENT

Iar lupta avea să arate că și-a făcut ”temele” foarte bine. Adversarul a început în forță, încercând să controleze centrul ringului, și a trimis câteva lovituri puternice de picior.

Însă Negumereanu a replicat imediat, cu croșee violente. Iar în finalul rundei inaugurale a dus lupta la sol. Și a reușit să spargă garda adversarului de mai multe ori.

ADVERTISEMENT

Pentru ca, în runda secundă, să continue să atace. Încă din start. A controlat permanent lucrurile. Iar mai apoi a declanșat ofensiva care avea să fie decisivă.

O serie năucitoare de lovituri de genunchi și o mulțime de pumni. Ihor Potieria nu a mai fost capabil să se opună în fața ofensivei lui ”Nick” Negumereanu, iar arbitrul a oprit lupta cu un minut și 27 de secunde înainte de finalul rundei.

ADVERTISEMENT