Sport

Nicolae Negumereanu, victorie-fulger în UFC! Românul și-a spulberat adversarul în doar 78 de secunde: „Pot lupta pentru titlu”. Video

Nicolae Negumereanu continuă să scrie istorie pentru România. Luptătorul a obținut a doua victorie consecutivă în UFC.
24.10.2021 | 08:14
Nicolae Negumereanu victoriefulger in UFC Romanul sia spulberat adversarul in doar 78 de secunde Pot lupta pentru titlu Video
ADVERTISEMENT

Nicolae Negumereanu (27 de ani) pare de neoprit în UFC. După ce în luna iunie a devenit primul român care câștigă o luptă în cea mai tare promoție de MMA din lume, sportivul brașovean și-a mai trecut un succes în palmares.

Nick a avut nevoie de doar 78 de secunde pentru a bifa a doua sa victorie în Ultimate Fighting Championship. În primul meci al galei UFC Vegas 41, românul și-a făcut K.O. adversarul, pe Ike Villanueva.

ADVERTISEMENT

Nicolae Negumereanu a câștigat al doilea său meci în UFC! K.O., după doar 78 de secunde

Negumereanu a început în forță meciul și l-a doborât pe american cu un croșeu de dreapta. Românul s-a năpustit apoi asupra adversarului cu o serie lovituri năucitoare, până când arbitrul Mike Beltran a fost nevoit să oprească lupta.

Imediat după încheierea meciului, Villanueva a contestat decizia arbitrului, susținând că Negumereanu s-a folosit de lovituri neregulamentare în timp ce se afla la podea. Reluările au demonstrat că românul și-a forțat un pic norocul, atunci când și-a lovit adversarul în ceafă, dar, în cele din urmă, victoria i-a fost acordată.

ADVERTISEMENT

„Am lovit din lateral”, s-a scuzat Nick, la interviul acordat în cușcă, imediat după meci.

Negumereanu, care are acum 11 victorii în MMA, a ajuns astfel la două succese consecutive în UFC, după ce pierduse la debut în fața rusului. Saparbeg Safarov

„Mă simt foarte bine. Dumnezeu mi-a arătat încă odată că mă susține. Sunt foarte fericit că am terminat lupta atât de repede. Mă bucur că adversarul meu nu a pățit nimic grav, până la urmă și el are o familie. Nu am cum să nu mă gândesc și la aceste lucruri.

ADVERTISEMENT

Mă bucur și pentru mine că nu am fost rănit prea tare. Mă bucur pentru tot. Simt că sunt într-o formă foarte bună și, după această victorie, chiar cred că pot lupta pentru titlu.

Le mulțumesc oamenilor care mă susțin, oamenilor alături de care lucrez, cu toții mă motivează extrem de puternic și simt că tot ce mi se întâmplă este fantastic.

ADVERTISEMENT

Mă bucur că am ajuns la acest nivel, dar mai am multe de învățat. Am doar 27 de ani. Vreau să lupt cât se poate de mult. Vreau să vin aici să mă pregătesc, să mă antrenez și să profit de toate beneficiile pe care mi le oferă UFC, măcar pentru un an sau doi. Depinde de cum vor decurge lucrurile, dar vreau să rămân aici”, a declarat Nick Negumeranu, după victoria cu Villanueva.

Negumereanu vrea să devină campion mondial în UFC

Credincios 100%, după cum chiar el a declarat într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Nick a confirmat acest lucru și la finalul meciului cu Ike Villanueva. Înainte să fie declarat câștigător, brașoveanul a făcut semne către camerele TV și către cei prezenți în sală că rezultatul nu i se datorează lui, ci divinității.

Pentru Negumereanu ar putea urma lucruri și mai frumoase în UFC. După cum a declarat și el în interviul de după meci, următorul pas ar fi să lupte pentru centura mondială la categoria semi-grea. Campionul acestei divizii este Jan Błachowicz, un polonez în vârstă de 38 de ani, care are o serie de cinci victorii consecutive în promoția lui Dana White, ultima sa victimă fiind cunoscutul Israel Adesanya.

  • 11 victorii și 1 înfrângere este palmaresul lui Nicolae „Nick” Negumereanu în UFC
ADVERTISEMENT