Fotbal international

Nicolae Stanciu a devenit tătic. Cine l-a felicitat prima dată

04.11.2020 | 17:48
Nicolae Stanciu a devenit tatic Cine la felicitat prima data
ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu este tată, iar cei de la Slavia Praga au postat prima fotografie cu el și cu fata sa cea mică. Fotbalistul a făcut o poză împreună cu fata lui nou-născută, iar echipa sa a vrut să fie prima care îi transmite felicitări. 

“Bine ai venit pe lume, Ecaterina Stanciu! Felicitări lui Nicolae și soției pentru nașterea primului lor copil!”, au postat cei de la Slavia Praga pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu are 27 de ani. Stanciu și soția sa s-au căsătorit acum un an și jumătate, la Alba. Andreea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă.

Soția lui Stanciu a născut o fetiță

Stanciu este născut în Alba. Andreea a pierdut anul trecut o sarcină. Masha Ecaterina o cheamă pe micuță. Conform unor surse, primul copil al celor doi s-a născut prin operație cezariană, la un spital din Praga, nașterea s-a desfășurat în condiții optime și nu au existat complicații. Micuța a avut 4,2 kg la naștere și a obținut nota 9,30.

ADVERTISEMENT

Pe plan fotbalistic, Nicolae Stanciu a marcat două goluri în acest sezon pentru cei de la Slavia Praga în cinci partide de campionat. Stanciu a mai jucat două meciuri în Liga Campionilor și tot atâtea în Europa League, dar nu s-a mai întâlnit cu golul.

Slavia Praga se află pe locul secund în prima ligă din Cehia, cu 16 puncte, la două distanță de liderul Sparta Praga. În Europa League, Slavia este într-o grupă cu Leverkusen, Hapoel Beer Sheva și Nice.

ADVERTISEMENT

Echipele din cariera lui Stanciu

Cehii se află pe locul al treilea. Toate echipele din această grupă au câte trei puncte acumulate după primele două runde. În ultimul joc din Europa League, Slavia s-a impus contra echipei germane, cu 1-0.

Stanciu este cotat la 4 milioane și 500 de mii de euro pe site-urile de specialitate. Din iulie 2019 joacă românul pentru actuala sa echipă.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei, Stanciu a mai evoluat la Alba Iulia, FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli și Slavia Praga. În ultima etapă din Cehia, Stanciu a ratat un penalty și a reușit o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT