Fotbal international

Nicolae Stanciu a dezvăluit care este viitorul său: ”Vreau să-mi închei cariera acolo”

12.07.2020 | 15:29
Nicolae Stanciu a dezvaluit care este viitorul sau Vreau sami inchei cariera acolo
ADVERTISEMENT

Mijlocașul echipei Slavia Praga, Nicolae Stanciu, a dezvăluit care este viitorul său și unde speră să-și încheie cariera de fotbalist.

FANATIK a analizat cifrele InStat ale internaţionalului român şi îţi prezintă cum a devenit unul dintre cei mai buni fotbalişti ai campioanei Cehiei.

ADVERTISEMENT

După reluarea sezonului, mijlocaşul ofensiv de 27 de ani a avut cifre fenomenale, cu mult peste ceea ce reuşise în prima parte a stagiunii, înainte ca pandemia să blocheze fotbalul şi în Cehia.

Viitorul lui Nicolae Stanciu, dezvăluit chiar de jucător

Nicolae Stanciu este fericit de încrederea pe care a primit-o din partea celor de la Slavia, staff administrativ și tehnic, și a dezvăluit că viitorul său este legat de formașia cehă, unde își dorește să-și încheie cariera.

ADVERTISEMENT

”O să jucăm iar play-off-ul de Liga Campionilor, deci suntem iar aproape. Se vor face investiții și vor întări echipa. Nu iau în calcul să plec de la Slavia. Nu știu ce echipă ar putea să apară și să mă facă să plec. Orașul este superb, e cel mai frumos din Europa”, a spus Stanciu la Digi Sport Matinal.

”Clubul a avut mare încredere în mine, m-au susținut, așa că le-am transmis și celor de acolo că nu vreau să plec. Este mediul perfect pentru mine. Relația cu colegii și antrenorul mă fac să-mi doresc să-mi închei cariera acolo”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să plec de aici. Nu am mai trăit niciodată așa ceva. Sunt foarte iubit de toată lumea. Poate la Steaua să zicem că am mai trăit ceva asemănător. Doar că la Steaua eram foarte tânăr”, a mai declarat Stanciu.

”Pe atunci, acolo erau mulți jucători de echipă națională, nu eram eu așa important. Dar, aici, în vestiar am o altă relație cu colegii, cu antrenorul. Ceea ce s-a întâmplat aici e diferit”, a încheiat internaționalul român.

ADVERTISEMENT

Nicușor Stanciu a povestit momentele de groază pe care le-a trăit în Cehia, odată cu transferul său la Slavia Praga, fanii Spartei fiind enervați la culme și considerând mutarea ca o trădare la adresa clubului. Mijlocașul român a fost amenințat cu moartea de un bărbat pe stradă, în timp ce se afla cu familia sa.

ADVERTISEMENT