ADVERTISEMENT
Fotbal international

Nicolae Stanciu a dezvăluit de ce a plecat de la Sparta Praga: “Nu am avut o relație bună cu antrenorul”

Autor: Francisc Oprea | 26.10.2019 | 16:14
Nicolae Stanciu a dezvăluit de ce a plecat de la Sparta Praga:
Nicolae Stanciu a ajuns în această vară la Slavia Praga. Sursă Foto: Hepta

Nicolae Stanciu a explicat motivele pentru care a ales să plece de la Sparta Praga în iarnă. Internaționalul român declară că relațiile cu antrenorul Zdenek Scasny nu erau cele mai bune, iar rezultatele modeste înregistrate de formația din capitala Cehiei l-au convins să ceară transferul.

ADVERTISEMENT

Stanciu a explicat motivele pentru care a ales să plece de la Sparta Praga

Nicolae Stanciu a plecat de la Sparta Praga la Al Ahli în iarnă, dar a revenit în capitala Cehiei după doar câteva luni. Mijlocașul ofensiv a declarat că relația cu antrenorul Zdanek Scasny l-a convins să solicite transferul de la Sparta, disesiune afectând și rezultatele echipei.

La început, totul a fost bine, dar la final nu a mai fost așa. Nu am avut o relație prea bună cu antrenorul Zdenek Scasny și am avut rezultate slabe. În decembrie a venit prima oferta, pe care clubul a refuzat-o, dar le-am zis că vreau să plec“, a declarat Nicolae Stanciu în presa din Cehia.

ADVERTISEMENT

Om de bază la Slavia

Stanciu a revenit la Praga după doar șase luni în Arabia Saudită, la marea rivală a Spartei, Slavia. De la transferul din iulie, internaționalul român a prins 16 partide în tricoul roș-alb, reușind două goluri și două pase decisive. Stanciu a fost titular în toate cele trei meciuri ale cehilor în grupele Ligii Campionilor, cu Inter, Dortmund și Barcelona.

Mijlocașul ofensiv declară că antrenorul campioanei Cehiei a insistat mult pentru transferul său, acesta fiind principalul motiv pentru care a ales să revină la Praga: “Când am venit la Slavia, antrenorul Jindrich Trpisovsky mi-a spus că, atunci când am plecat de la Sparta, era foarte sigur că o să revin la Praga, pentru că el mă dorea. Înainte de transferul la Slavia am comunicat foarte mult cu el. Coechipierii m-au ajutat foarte mult și m-au făcut să mă simt că fac parte din echipa“.

ADVERTISEMENT
  • 26 de ani are Nicolae Stanciu
  • 3.500.000 este cota mijlocașului, conform Transfermarkt
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!