Sport

Nicolae Stanciu s-a însurat cu Andreea. Primele imagini de la nunta fostului stelist. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, printre invitați

22.06.2019 | 23:02
Nicolae Stanciu sa insurat cu Andreea Primele imagini de la nunta fostului stelist Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf printre invitati
Nicolae Stanciu s-a însurat cu Andreea. Primele imagini de la nunta fostului stelist

Nicușor Stanciu a renunțat la burlăcie. În cursul zilei de sâmbătă, jucătorul echipei naționale de fotbal a României s-a căsătorit cu iubita sa, Andreea Beldean, ceremonia având loc în Alba Iulia, orașul natal al mijlocașului. Cei doi și-au spus „Da” în fața altarului, după mai bine de șapte de ani de relație, timp în care au avut parte inclusiv de momente mai puțin plăcute, depășite însă cu bine.

UPDATE 22 iunie, ora 23:04 / Impresarul Anamaria Prodan a publicat pe contul de Instagram mai multe imagini de la eveniment, unde a fost prezent totodată și soțul său Laurențiu Regehcampf.

Flick, strofă compusă special pentru Nicușor Stanciu

Prezent la fericitul eveniment, Flick, supranumit și Domnul Rimă, pentru versurile sale spontane și inedite, nu a putut rata ocazia de a-i dedica o strofă specială, bunului său prieten, care tocmai s-a căsătorit în fața lui Dumnezeu.

Prezint nunți în general / Uneori sunt pețitor / Azi sunt vornic în Ardeal / Că se-nsoară Nicușor!” , a scris cunoscutul realizator de radio, într-o postare publicată pe contul personal de Facebook.

Nicușor Stanciu, alături de Flick, cunoscut și ca Domnul Rimă. Sursa foto:Facebook
Nicușor Stanciu, alături de Flick, cunoscut și ca Domnul Rimă. Sursa foto:Facebook

Stanciu nu se retrage de la națională

Dacă în viața personală are parte numai de satisfacții, în plan profesional, Nicolae Stanciu nu traversează cel mai bun moment al carierei sale. Mai mult decât atât, selecționerul României, Cosmin Contra, a lăsat de înțeles că mijlocașul ia în calcul retragerea de la echipa națională. Contactat de FANATIK, fotbalistul legitimat la Al-Ahli a recunoscut discuțiile cu „Guriță”, însă a precizat că va continua să răspundă prezent unei eventuale convocări.

A zis Mister tot ce era de zis. Atâta timp cât voi juca la echipa de club și voi avea reușite, iar dânsul mă cheamă, voi continua să vin la echipa națională cu cel mai mare drag” ,a  declarat Nicușor Stanciu, pentru FANATIK.

Era foarte afectat. Nimeni nu știe că, după meciul din Malta, în avion, Nicușor mi-a spus că el nu vrea să facă probleme echipei naționale, că nu vrea să apară discuții din cauza lui, că nu mai vine, dacă lumea asta vrea și crede despre el. El iubește foarte mult echipa națională, dar nu vrea să încurce pe nimeni. Eu pot pune la dispoziția tuturor cifrele lui Stanciu la antrenamente, în jocuri, peste tot și veți vedea că este printre cei mai buni jucători ai naționalei. Aproape tot timpul.

Mai sunt momente când nu este inspirat, când nu are acele sclipiri pe care le avea înainte, dar tot ceea ce s-a creat în jurul lui îl afectează. Este un băiat extraordinar și mi-aș dori 10 de Nicușor Stanciu ca implicare, ca atitudine, ca potențial tactic și fizic! Am avut o discuție foarte lungă pe drumul de întoarcere din Malta, pe avion, și sper să-l fi întors din decizia de a se retrage de la echipa națională! Nu știu ce să zic… Chiar a spus: „Mister, eu nu vreau să-ți fac probleme din acest punct de vedere” Am rămas un pic surprins, dar lumea nu-și dă seama. Sunt jucători care suferă, au familii care suferă, au soții, copii, părinți, care citesc tot ce se scrie” , au fost cuvintele selecționerului Cosmin Contra, care au dat frâu liber speculațiilor pe seama unei retrageri a lui Stanciu de la lotul național.